Πε03042021

ΑνανέωσηΠε, 04 Μαρ 2021 8am

Edging, η τεχνική των πορνοστάρ που μπορεί να απογειώσει το σεξ σου

ο καλύτερο κομμάτι στο σεξ είναι η κορύφωση, σωστά; Τώρα τελευταία, λοιπόν, μια νέα τεχνική έχει κάνει την εμφάνισή της και αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς. To ‘edging’, όπως είναι το όνομά της, θεωρείται ιδανικό για όσους θέλουν να ζήσουν αυτούς τους οργασμούς της κορύφωσης, στα άκρα.

Τι ακριβώς, όμως, είναι το edging; Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη λέξη με την οποία να μπορούμε να το μεταφράσουμε στα ελληνικά. Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν έλεγχο του οργασμού σου. Όταν κάνει κάποιος edging σημαίνει πως λίγο πριν την κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ, κάνει ένα μικρό διάλειμμα, ‘κόβει’ δηλαδή τον οργασμό του και μετά από λίγο συνεχίζει ξανά. Σαν να ‘ακροβατεί’.

Πολλοί οπαδοί αυτής της τεχνικής την εφαρμόζουν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ άλλοι δεν αντέχουν να το κάνουν πάνω από μία φορά. Άλλοι πάλι, υποστηρίζουν πως μοιάζει πιο πολύ με βασανιστήριο, παρά με απόλαυση και το απορρίπτουν. Στην τελική εξαρτάται κι από τι αρέσει στον καθένα. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτή την τεχνική ο οργασμός αργεί περισσότερο, αλλά είναι και πολύ πιο έντονος.

Πάρε για παράδειγμα ένα μπαλόνι, το οποίο γεμίζεις με νερό. Σαν αυτά με τα οποία παίζαμε ως παιδιά, μπουγελώνοντας τους φίλους μας. Μπορείς να το γεμίσεις με την κλασσική ποσότητα νερού και να το πετάξεις σε κάποιον. Θα είναι αστείο και διασκεδαστικό. Σκέψου, όμως, να το γεμίσεις λίγο ακόμα, κι άλλο λίγο, μέχρι να φτάσει στα όριά του. Όταν το πετάξεις σε αυτή την κατάσταση, δεν θα είναι πολύ πιο απολαυστικό όταν ‘σκάσει’;

Μια win-win κατάσταση.