Πε01212021

ΑνανέωσηΤε, 20 Ιαν 2021 6pm

GOSSIP

Αυτά που οι γυναίκες θέλουν να γνωρίζεις για το στοματικό σεξ

Αυτά που οι γυναίκες θέλουν να γνωρίζεις για το στοματικό σεξ

Επειδή ο γυναικείος οργασμός αποτελεί μυστήρια υπόθεση -είτε αυτό σε εξιτάρει, είτε όχι-, το καλύτερο προκαταρκτικό για να προετοιμάσεις την παρτενέρ σου για το κυρίως πιάτο είναι αναμφίβολα τα προκαταρκτικά. Και ποιο το καλύτερο όλων; Το στοματικό σεξ (Ναι, δεν αρέσει μόνο σε εσένα, αλλά και σ' εκείνη και μάλιστα πολύ).

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν αρκεί μόνο το να είσαι πρόθυμος να εξερευνήσεις την κάτω περιοχή της, κάθε φορά που βρίσκεστε στο κρεβάτι, αλλά και το να είσαι ταλέντο στο παιχνίδι του έρωτα που παίζεται με τη γλώσσα. Γιατί μπορεί σε όλα τα πράγματα στη ζωή να έχεις μάθει ότι η προσπάθεια μετράει, αλ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προσώπων της Χρονιάς: Δόθηκαν τ βραβεία με διαδικτυακό τρόπο

Προσώπων της Χρονιάς: Δόθηκαν τ βραβεία με διαδικτυακό τρόπο

Η χρονιά που η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τις ζωές μας, αλλά οι άνθρωποι συνέχισαν να δείχνουν πως μπορούν μέσα από τις πράξεις τους να κάνουν τη διαφορά για την καλυτέρευση της καθημερινότητας μας. Αυτούς τους ανθρώπους, που ξεχώρισαν μέσα στο προηγούμενο έτος, τίμησαν το βράδυ της Κυριακής η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», το Ινστιτούτο «Πρόσωπα» και το Ιδρυμα «Λήδας, Νανάς & Σπύρου Δούκα» μετά από μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία.

Για έκτη χρονιά, ο θεσμός των «Προσώπων της Χρονιάς» αγκαλιάστηκε από τους πολίτες της Αχαΐας και όχι μόνο. Βέβαια, οι συνθήκες της εκδήλωσης ήταν ασυνήθιστες, αφού η πανδημία δεν επιτρέ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά τα δάχτυλά σου στο ερωτικό παιχνίδι

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά τα δάχτυλά σου στο ερωτικό παιχνίδι

Αποτελεί βασικό κομμάτι των   προκαταρκτικών κι ως κατεξοχήν τέτοιο προετοιμάζει το «έδαφος» για ό,τι επακολουθεί συνήθως. Τα δάχτυλά σου έχουν- για την ακρίβεια πρέπει να έχουν- ενεργό ρόλο στην επαφή σας. Αλλά για να κάνουν τα πράγματα καλύτερα και όχι πιο άβολα/ ενοχλητικά/εκνευριστικά κ.ο.κ απαιτείται να ξέρεις ποιες κινήσεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά, θέλει μία γυναίκα να κάνεις στο σώμα της με αυτά. Ακολουθούν λοιπόν βασικές συμβουλές και τεχνικές για να μπορείς να καμαρώνεις ότι «παίζεις» την ηδονή της στα δάχτυλα.

 

Η σωστή τοποθέτηση

Προφανώς και οφείλει να είναι κάτι παραπάνω από μία κίνηση «μπλ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτές είναι οι πιο κοινές γυναικείες ερωτικές φαντασιώσεις

Αυτές είναι οι πιο κοινές γυναικείες ερωτικές φαντασιώσεις

Τι σκέφτεται και ερεθίζεται όταν είναι μόνη στο κρεβάτι; Τι θα ήθελε να της κάνεις στο σεξ, αλλά «κολλάει» να το ξεστομίσει; Ποια είναι η φαντασίωση που στοιχειώνει τα ερωτικά φορτισμένα όνειρά της; Σε περίπτωση που αναζητάς απαντήσεις για όλα τα παραπάνω, μια νέα έρευνα έρχεται να ρίξει φως στην άβυσσο της γυναικείας ψυχής όσον αφορά σε όλα αυτά που θέλει να δοκιμάσει στην κρεβατοκάμαρα μαζί σου, αλλά ντρέπεται να στα ζητήσει.

Η έρευνα

Με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο, η εταιρεία συμβουλευτικής σχέσεων και ζευγαριών,  simpatic.us , διέξηγαγε μια ενδιαφέρουσα έρευνα σχετικά με το ποιες είναι οι ερωτικές φαντασιώσεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιδού η φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού

Ιδού η φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού

Στον βασιλικό καρναβαλικό θρονο της Πάτρας θα καθίσει σύμφωνα με πληροφορίες για δεύτερη χρονιά φέτος η Μαρία Κυριακοπούλου, η νεαρή που και πέρυσι είχε επιλεγεί γι αυτό το ρόλο από τους υπεύθυνους της δημοτικής επιχείρησης του καρναβαλιού. Η φιλοσοφία του δήμου είναι να παραμείνουν φέτος στις θέσεις τους όσοι συνεργάστηκαν με το περυσινό καρναβάλι το οποίο δεν κορυφώθηκε επισήμως ποτέ γιατί προέκυψε η πανδημία του κορωνοϊού και ακυρώθηκαν οι εκδηλώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.