Ρούλα Πισπιρίγκου: Πέντε νέα στοιχεία που επιβαρύνουν την θέση της

Νέα στοιχεία και μαρτυρίες που φαίνεται να επιβαρύνουν –παρά το αντίθετο «παιχνίδι» εντυπώσεων- την θέση της 34χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της, την περίοδο 2019-2022 φαίνεται να ανακύπτουν τις τελευταίες ημέρες και παρουσιάζει το in.

Με κύριο ενδιαφέρον στις αλλεπάλληλες σαφείς πλέον καταθέσεις του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη που συνέδεσε διενέξεις και ύποπτες συμπεριφορές της κατηγορουμένης με τις αποδιδόμενες ανθρωποκτονίες των τριών κοριτσιών. Επιπλέον ιδιαιτέρως αρνητικά στοιχεία για την κατηγορουμένη έχουν ανακύψει από τις συνεννοήσεις με μέντιουμ που είχε στις αρχές Φεβρουαρίου 2022 -δηλαδή λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας κι εν μέσω του «πένθους» της – για να «κάνει μάγια» στον σύζυγο της. Κάτι που θεωρείται από νομικούς ενδεικτικό της εμμονής που είχε η Πισπιρίγκου με τον σύζυγο της κι αυτό φαίνεται να οδήγησε στους φόνους.

Όπως και με νέα ενδεικτικά στοιχεία που ανακύπτουν από τις διαμάχες ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων που είχαν προχωρήσει σε ορισμένες από τις πρώτες πραγματογνωμοσύνες για τις αιτίες θανάτου των κοριτσιών. Κι όλα αυτά ενώ περαιτέρω δυσμενή στοιχεία για την 34χρονη αναμένεται να προκύψουν κι από τις καταθέσεις περίπου 30 ιατρών και νοσηλευτών νοσοκομείων της Αθήνας και της Πάτρας για τα περίεργα προβλήματα υγείας και τον θάνατο με χορήγηση κεταμίνης της άτυχης Τζωρτζίνας πριν από 13 μήνες. Κι όπου αναμένεται ν’ αναφερθούν σε δεκάδες δείγματα ύποπτης συμπεριφοράς της 40χρονης μητέρας σε κρίσιμες στιγμές για την νοσηλεία του άτυχου κοριτσιού