ΠΑΤΡΑ: Σάλος με «ροζ» βίντεο που κυκλοφορεί – Πρωταγωνιστούν δύο νεαρές

Σάλος έχει γίνει με ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να έχει γυριστεί σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Πάτρας, με πρωταγωνιστές δύο υπαλλήλους τους καταστήματος και δύο άγνωστες νεαρές. To θέμα αποκάλυψε το flamis.gr

Στο βίντεο που φαίνεται να έχει γυριστεί χαράματα στον προαύλιο χώρο του νυχτερινού κέντρου, οι δύο άγνωστες κοπέλες ερωτοτροπούν με τους δύο νεαρούς που εργάζονται στο κατάστημα.

Όπως φαίνεται το βίντεο έχει τραβηχτεί από τον έναν εκ των δύο υπαλλήλων, ωστόσο οι κοπέλες, έτσι όπως φαίνεται στις εικόνες δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα και να συναινούν με τη λήψη.

Πάντως το βίντεο έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια και όπως αναφέρουν όσοι έχουν δει τις επίμαχες σκηνές οι δύο κοπέλες φέρονται απολύτως φυσιολογικά, ενώ δεν δείχνουν να είναι μεθυσμένες.

Οι δύο πρωταγωνιστές του όλου σκηνικού δεν κράτησαν μυστική τη συνεύρεση τους, δείχνοντας το…. κατόρθωμα τους και έτσι το βιντεάκι έχει κάνει τον «γύρο» του μαγαζιού.

Όσο για τις δύο νεαρές; Δεν έχει αποκαλυφθεί το ποιες είναι, ούτε ο τόπος καταγωγής τους. Σημασία έχει ότι πέρασαν καλά και όπως φάνηκε το… διασκέδασαν.