50 Πατρινοί “ταυτοποιούνται” για την υπόθεση της κοκαϊνης

Περισσότεροι από 50 Πατρινοί αναμένεται να ταυτοποιηθούν από τις έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών για την υπόθεση της διακίνησης κοκαΐνης από το κύκλωμα που “χτύπησαν” την Παρασκευή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Το “πελατολόγιο” του Αλβανού συληφθέντα και των συνεργών του, φαίνεται ήδη να ξεπερνά κατά πολύ τον κατάλογο των 22 Πατρινών που ανακοινώθηκαν επίσημα, καθώς οι πελάτες του ήσαν πολύ περισσότεροι και όσο οι ώρες περνούν προκύπτουν διαρκώς νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Το κύκλωμα διοχέτευε ποσότητες κοκαΐνης σε Πατρινούς ενώ ανάμεσα στον κατάλογο των αγοραστών βρίσκονται και πολλά καταστήματα εστίασης της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην ατζέντα του Αλβανού βρίσκονται καταστήματα που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή μεγάλης πλατείας της πόλης, στα οποία όπως φαίνεται είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα πώλησης ναρκωτικών βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στην αναζήτηση πελατών.

Όλα τα ονόματα των αγοραστών που ταυτοποιήθηκαν ή αναμένεται να ταυτοποιηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα συμπεριλαμβάνονται ήδη και θα συμπεριληφθούν αντίστοιχα στην δικογραφία που σχηματίζεται γγια την υπόθεση.,

Σε οτι αφορά δε στη λίστα των αγοραστών η συμμετοχή τους στην υπόθεση θα έχει πλημμεληματικό χαρακτήρα.