7 χρόνια για την τραγωδία στις Καμάρες με τη γιαγιά και το εγγονάκι

Το Ναυτοδικείο Πειραιά ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του για την τραγωδία που τον Αύγουστο του 2019 συγκλόνισε την Αχαΐα και ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Καταδίκασε σε 7 χρόνια τον ένστολο κατηγορούμενο οδηγό του μοιραίου ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε στις Καμάρες τη γιαγιά και το εγγονάκι της.

Η ποινή που επιβλήθηκε στον 28χρονο δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την άσκηση έφεσης και την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Το απίστευτο τροχαίο δυστύχημα, με θύματα την 67χρονη και το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της, σημειώθηκε στις 26 Αυγούστου του 2019 στις Καμάρες, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού κοντά στη στροφή που οδηγεί στον οικισμό Μπαρμπουναίικα.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου BMW,  έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κυριολεκτικά καβάλησε το πεζοδρόμιο, χτυπώντας τη γιαγιά με το μωράκι που βρισκόταν στο καρότσι του και τραυματίζοντάς τους θανάσιμα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και οι αρχές που ειδοποιήθηκαν, αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, εντοπίζοντάς τον λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος. Μάλιστα ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκαταλείποντας το ΙΧ του και πέφτοντας στη θάλασσα.