19 πυροβολισμοί έξω από ψησταριά στο ΚΕΤΧ! Ψάχνουν ένα μαύρο Corola!

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στον αέρα έγινε περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης κοντά στην κεντρική πύλη του στρατοπέδου ΚΕΤχ στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα,   λίγα μέτρα μετά το κεντρικό φυλάκιο του στρατοπέδου και συγκεκριμένα έξω από μία ψησταριά σταμάτησαν δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα Toyota Corola από τα οποία βγήκαν δύο άτομα που κρατούσαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο ενώ σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κλήθηκε και η Αστυνομία.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και ξεκίνησαν οι έρευνες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκαν συνολικά 19 κάλυκες, οι οποίοι ωστόσο προέρχονταν από αμολύβοτες σφαίρες. Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην ηγεσία του ΚΕΤχ ενώ άμεσα ενημερώθηκαν και οι προϊστάμενες στρατιωτικές Αρχές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικο που σημειώνεται στο ίδιο σημείο. Ανάλογο αλλά με εκρηκτικό μηχανισμό είχε συμβεί πέρυσι.

Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για την αξιοποίηση βιντεοσκοπικού υλικού. Για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και από την Αστυνομία.