15 50 και Γιάννης Ζουγανέλης στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ

Το αγαπημένο Ροκ συγκρότημα επιστρέφει στην Πάτρα μαζί με τον σπουδαίο καλλιτέχνη Γιάννη Ζουγανέλη !!!

Οι 1550 με ανανεωμένο πρόγραμμα, με την δυναμική τους παρουσία και το μοναδικό επικοινωνιακό τους χάρισμα έρχονται στο METROPOLIS την Τετάρτη 2 Μαρτίου στα πλαίσια της καρναβαλικής εβδομάδας. 

“Όσοι τους έχουν δει ζωντανά το ξέρουν καλά   ότι αυτά τα παιδιά… Την ιδρώνουν την φανέλα” μας λέει ο Τάσος Μητρόπουλος, ο επιχειρηματίας του πιο πετυχημένου χώρου τα τελευταία χρόνια. 

Τι να πεις για τον Γιάννη Ζουγανέλη ..

Αμεσότητα , χιούμορ , μια διαρκή επιθυμία για επικοινωνία με τον κόσμο!!

Και μέσα στις αποσκευές του, εκτός της πρόζας και των πειραγμάτων, τα  τραγούδια Ύμνοι, όπως το Φοβάμαι , η Στέλλα,Κλειδάκι για τον παράδεισο  που τραγούδησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και πολλά άλλα.

-Το καρέ το συμπληρώνει ένα νέο φρέσκο πρόσωπο Η Φανή Μελεμενή που την γνωρίσαμε στο Voice 2022 στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού και που έφτασε μια ανάσα από τον τελικό !!

Η 19χρονη Φανή όπου έχει κερδίσει το κοινό των 1550 με την υπέροχη φωνή, την ευγενική και συνάμα δυναμική της παρουσία και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι την έχουν αγαπήσει !!! 

-Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που δεν περιγράφεται, μας λέει ο χαρισματικός frontman της μπάντας , -η φωνάρα-Μηνάς Τσίγκος, το ότι θα παίξουμε ξανά στην Πάτρα . 

Αυτή την τεράστια αγκαλιά που μας έχει λείψει τόσο πολύ !!Σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη βραδιά !!! 

-Έτοιμοι να βάλουμε φωτιά, δεν κρατιόμαστε με τίποτα !!συμπληρώνει ο Ρουσσέτος, ο καπετάνιος και κιθάρα της μπάντας !! 

15 50 Γιάννης Ζουγανέλης και η Fani στο METROPOLIS την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 22:00

METROPOLIS LIVE

Τσαμαδού 19

Τηλέφωνο κρατήσεων :

2611.810453

6993 60 63 60