Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει χρήματα που είχε υπεξαιρέσει

Εξιχνιάστηκε σκηνοθετημένη ληστεία στη Σίφνο. Συνελήφθη μια γυναίκα για ψευδή καταγγελία και υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού.

Στο νησί της Σίφνου οι κάτοικοι θα πρέπει να συνεχίζουν να αισθάνονται ασφάλεια, καθώς όπως αποδείχτηκε δε συνέβη καμία ληστεία, ενώ οι αστυνομικοί εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας αποδείχθηκε πως ήταν τελικά η ληστεία που κατήγγειλε μια γυναίκα στην Σίφνο.

Όμως, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, τελικά αποδείχθηκε πως όλο αυτό ήταν απλά ένα καλογραμμένο σενάριο!

Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ παραδέχθηκε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία, ώστε να δικαιολογήσει το ποσό που έπαιρνε περιστασιακά απο το ταμείο το οποίο κάποια στιγμή έπρεπε να δικαιολογήσει! Τα πράγματα δυσκόλεψαν, ο χρόνος πίεζε και το ταμείο ήταν άδειο… αφου σιγά σιγά άδειαζε απο τον Οκτώβριο του 2022.

Σημειώνεται ότι αρχικά το πόσο το οποίο ανέφερε ότι της έκλεψαν ήταν 133.000 ευρώ, ενώ την λύση του μυστηρίου θα την δώσει ο οικονομικός έλεγχος της Υπηρεσίας που θα φτάσει στο νησί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, εξιχνιάστηκε χθες (Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου και του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, υπόθεση «ληστείας» και συνελήφθη μια γυναίκα.

Πρόκειται μια ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση (καταγγελία) και υπεξαίρεση ιδιαίτερα μεγάλου χρηματικού ποσού.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας και εξέτασης στοιχείων της υπόθεσης, προχθές το μεσημέρι η δράστιδα κατήγγειλε σκηνοθετημένη ληστεία σε βάρος της προκειμένου να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση χρήματων από εταιρία όπου εργαζόταν.