Πάτρα: Το παράνομο ζευγαράκι που κόντεψε να αποκαλυφθεί λόγω κορωνοϊού

O κορωνοϊός κόντεψε να αποκαλύψει ένα παράνομο ζευγάρι  μεταξύ εργαζομένων σε κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Πάτρας..

Το ζευγάρι εργάζεται σε δύο διαφορετικά καταστήματα της ίδιας αλυσίδας, με τον άνδρα όσο και τη γυναίκα να είναι παντρεμένοι αμφότεροι, αλλά με… διαφορετικούς συντρόφους.

Για κακή τους τύχη, οι δύο τους ήρθαν σε ερωτική επαφή τη στιγμή που ο ένας από αυτούς είχε κορωνοϊό χωρίς φυσικά να το ξέρει.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κολλήσει τον άλλο, παίρνοντας και οι δύο τη σχετική άδεια και μένοντας σε καραντίνα.

Ωστόσο, το θέμα προκάλεσε ορισμένες εύλογες απορίες μεταξύ των συναδέλφων τους που αναρωτιούνταν πως γίνεται να κόλλησαν σχεδόν ταυτόχρονα αυτοί οι δύο και να δηλώσουν πως είναι θετικοί με διαφορά λίγης ώρας, τη στιγμή που όλη μέρα στη δουλειά είναι με μάσκες και σε διαφορετικά καταστήματα, προσέχοντας γενικότερα στην καθημερινότητα τους.

Το ζευγαράκι εννοείται ότι το έριξε στην τρέλα και το όλο θέμα ήταν τυχαίο, αλλά λίγο πολύ το γεγονός πως οι δύο παντρεμένοι συνάδελφοι έρχονται σε… παράνομες επαφές επαληθεύτηκε μιας και υπήρχαν υπόνοιες έτσι και αλλιώς πριν το συμβάν.

Να λοιπόν που η πανδημία, πέρα από το κακό που κάνει στην υγεία, έχει φτάσει να “προδίδει” τις παράνομες σχέσεις μιας και τις… μαρτυρούν τα κρούσματα.