Έκαψαν μια Πόρσε στην Οβρυά – Αναφορές για ύποπτους δικυκλιστές
Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Οβρυάς στην Πάτρα, όταν φωτιά εκδηλώθηκε σε σταθμευμένο όχημα, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές και κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 μ.μ. στην οδό Ηλείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα τυλίχθηκε αιφνιδίως στις φλόγες, με τη φωτιά να εξαπλώνεται ταχύτατα λόγω του υψηλού θερμικού φορτίου. Παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε δεύτερο ΙΧ που ήταν σταθμευμένο ακριβώς πίσω, προκαλώντας του σοβαρές ζημιές.
Όπως προκύπτει από μαρτυρίες κατοίκων, το όχημα από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά ήταν μια πολυτελής Porsche, η οποία καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις συνθήκες εκδήλωσης της φωτιάς, έχει θέσει σε εγρήγορση τις Αρχές.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται σε καταγγελίες περιοίκων για ύποπτες κινήσεις δικυκλιστών λίγα λεπτά πριν την πυρκαγιά. Οι μαρτυρίες αυτές βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής, που εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο εμπρησμού. Παράλληλα, συλλέγεται υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
