Όλη η Πάτρα χορεύει – 60.000 καρναβαλιστές και 181 πληρώματα στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής

Τη μεγάλη πομπή θα ανοίξουν η Δημοτική Μουσική και τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου. Πρόκειται για τις κατασκευές: «Προπομπός», «Βασιλιάς καρνάβαλος – Ο βασιλιάς της Παγκοσμιοποίησης», άρμα βασίλισσας με τη βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 Γεωργία Σακκά, Ανθινο Αρμα, «Smile» εμπνευσμένο από τον παλαιό βωβό κινηματογράφο, οι «Χορευτές του Τσίρκου», ο Τζον Λένον με τα παιδιά των λουλουδιών και της ειρήνης, και τα άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών «Μωρό καρνάβαλος», «Ταξίδι με τη φαντασία», «Καρουσέλ», «Φεγγάρι», «Σκυλάκι», «Σαρανταποδαρούσα», «Inguana» και «Τσίρκο».

Σήμερα θα παρελάσουν για πρώτη φορά τα 28 άρματα των πληρωμάτων, ενώ στο τέλος της μεγάλης παρέλασης της Κυριακής θα παρελάσουν τα άρματα του σοκολατοπόλεμου.

Η παρέλαση ακολουθεί την οδό Κορίνθου και έχει ως αφετηρία το ύψος της οδού Γούναρη, ενώ θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κιλκίς.

Η καρναβαλική «αυλαία» θα πέσει απόψε Κυριακή στις 9 το βράδυ στον μόλο της Αγίου Νικολάου στην Τελετή Λήξης, όπου ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα ανακοινώσει την ολοκλήρωση του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 και ταυτόχρονα την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού του 2025.

Θα ακολουθήσει για μία ώρα συναυλία των Heaven on Mars, ένα μοναδικό show γεμάτο μουσική και χορό που θα ταξιδέψει το κοινό στην όμορφη και μαγική δεκαετία των 80’s με γνωστά pop-rock κομμάτια που άφησαν εποχή.
Το πάρτι θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες ώρες με τους διακεκριμένους Djs Μιχάλη Τσαουσόπουλο και Κώστα Ζήκο να ξεσηκώνουν το πλήθος με τις μουσικές επιλογές τους.