ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: Μας είχαν καταγγείλλει την Ρούλα για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν 12 μηνών

Συγκλονίζουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σημειώνεται πως πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχτεί καταγγελία για κακοποίηση της ενός έτους κόρη της.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του Open και μίλησε για την καταγγελία που είχαν δεχτεί το 2014 στην Πάτρα. Ο ίδιος ανέφερε πως έψαχναν στα αρχεία και βρήκαν: «Μια ενημέρωση που ταίριαζε και ήταν στο όνομα του συζύγου. Δεν μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε και πήραμε την εισαγγελία για να το επαληθεύσει και δυστυχώς δεν το έκανε». Μάλιστα, όπως είπε για το περιστατικό τους ενημέρωσαν τελικά οι δημοσιογράφοι.

Ο κ. Γιαννόπουλος συνέχισε λέγοντας πως: «Βρήκαμε λοιπόν την καταγγελία αυτή. Έγινε 14 Αυγούστου του 2014 με την ένδειξη επείγον όπου μιλάει για κακοποίηση του εννέα μηνών τότε κοριτσιού. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μητέρα η ανώνυμη καταγγελία και στάλθηκε στην εισαγγελία. Δεν είναι υποχρεωμένη η εισαγγελία να μας ενημερώσει και δεν το κάνει σχεδόν ποτέ».

Συνέχισε λέγοντας πως σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η σύζυγος «ωρύονταν ότι την κατηγορούσαν».

Τέλος σημείωσε πως συνήθως η εισαγγελία δίνει εντολή στην Πρόνοια, η οποία ωστόσο δεν έχει πολλά άτομα και τόνισε πως «η Πρόνοια θα πρέπει να κάνει σωστή και ενδελεχή έρευνα για να έχουμε αποτελέσματα»