Φαρμάκης: «Σήμερα η Δυτική Ελλάδα, έκανε ενα δεύτερο βήμα, η κοινωνία μας εδωσε μια ισχυρή εντολή»

Εμφανώς συγκινημένος και εν μέσω χειροκροτημάτων έφθασε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής 8/10/2023, στο εκλογικός κέντρο στην Πάτρα,ο επανεκλεγείς Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. 

«Σήμερα είναι μια βραδιά συγκίνησης και άπειρων ευχαριστώ στους 700.000 κατοικούς της Δυτικής Ελλάδας που μας ψήφισαν. Σήμερα η Δυτική Ελλάδα, έκανε ενα δεύτερο βήμα και πιο αποφασιστικό, η κοινωνία μας εδωσε μια ισχυρή εντολής για ενα αποφασιστικό μέλλον.

Είμαστε υποχρεωμένοι και θα το τιμήσουμε με περισσότερη δουλειά και έργο.

Ενα πράγμα θέλω να πώ στην κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας, αυτό το βήμα προς τα μπρος, θα το κάνουμε με ενότητα όλοι μαζί,  γιατί ένα χρώμα έχει το μέλλον και αυτό το χρώμα είναι της προκοπής και η το χρώμα της κατεύθυνσης της Περιφέρειας μας είναι αυτό της ανάπτυξης.

Ερωτηθείς ο κ. Φαρμάκης για την επόμενη ημέρα δήλωση: «Δεν μπορώ να περιμένω τίποτα, σήμερα είμαστε εδώ, σεμνοί και με ταπεινότητα στις ελπίδες των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν. Σήμερα θα χαρούμε, θα αγκαλιαστούμε, θα πάμε στον Πύργο και στο Αγρίνιο. Σήμερα θα μας επιτρέψετε να γιορτάσουμε και από αύριο δουλειά”.