Τραγωδία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Νίκος Λιουρης

Ο 60χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο, στην δημοτική οδό Αμαλιάδας – Κουρούτας, στο ύψος του Lidl. Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος τηλεφωνητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, και στο οποίο επέβαινε η σύζυγος του η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, έβγαινε σύμφωνα με πληροφορίες από πρατήριο υγρών καυσίμων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κουρούτα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, επιχείρησε να μπει στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση την Αμαλιάδα και την ίδια στιγμή έρχονταν ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Κουρούτα.

Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων ήταν σφοδρή! Το αυτοκίνητο του 60χρονου βρέθηκε στον αέρα και κατέληξε πάλι στην έξοδο του πρατηρίου, ενώ το άλλο ΙΧ βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας καταλήγοντας στο παρκινγκ καταστήματος. Μάλιστα, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, το αυτοκίνητο έσπασε την βαριά συρόμενη πόρτα του καταστήματος!

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν την Τροχαία Ήλιδας, ενώ στο σημείο κατέφθασαν και πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Αμαλιάδας για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο 60χρονο, την σύζυγό του και τον 25χρονο οδηγό του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος ευτυχώς δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό.