Τραγικό τέλος για αγνοούμενο 29χρονο στην Ηλεία – Εντοπίστηκε απαγχονισμένος

Tραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση 29χρονου από το Βαρθολομιό Ηλείας, στις 29 Οκτωβρίου.

Ο Άγγελος Αβντίου, αλβανικής υπηκοότητας πατέρας ενός ανήλικου παιδιύ σύμφωνα χάθηκε όταν έφυγε από σπίτι συγγενικού προσώπου όταν φιλοξενούσε.

Οπως μεταδίδει το patrisnews.com, το πτώμα που βρέθηκε κρεμασμένο σε δέντρο σε εξοχική κατοικία στην περιοχή της Διασποράς στην Κυλλήνης, φαίνεται πως ανήκει στον 29χρονο αλλοδαπό. Τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα φαίνεται πως… «μαρτύρησαν» την ταυτότητά του όταν συγγενικά του πρόσωπα κλήθηκαν από τις αρχές για αναγνώριση…

Το γεγονός πως η σορός του άνδρα βρέθηκε σε ύψος περίπου τριών με τεσσάρων μέτρων, και πως τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα με βρόγχο, κάνουν τα έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, να μην αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Μετά την αναγνώριση που έγινε από τους οικείους του – εξ όψεως, έχει παραγγελθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η σύγκριση DNA με δείγμα από τους συγγενείς του για να επιβεβαιωθεί και επίσημα, η ταυτότητα της σορού. Αναμένεται να γίνει λήψη βιολογικού δείγματος από την μητέρα του 29χρονου προκειμένου να γίνει το DNA.

Στο μεταξύ, οι αρχές που εξετάζουν με προσοχή όλα τα στοιχεία που υπάρχουν ως τώρα, έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα τόσο από τον βρόγχο που ήταν τυλιγμένα τα χέρια του νεαρού άνδρα, όσο και από τη σκάλα που βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο που ήταν κρεμασμένη η σορός.