Τα πρόσωπα – κλειδιά που θα φέρουν ακόμα και συλλήψεις για τους θανάτους των παιδιών

Καταιγιστικές είναι κάθε μέρα που περνάει, οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, για το θάνατο των τριών κοριτσιών.

Με την μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, να είναι ήδη προφυλακισμένη για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, οι έρευνες συνεχίζονται τόσο για το θάνατο της 9χρονης, όσο όμως και για εκείνους των μικρότερων αδερφών της: Της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 9 μηνών Ίριδας.

Ένα σημαντικό πρόσωπο αναμένεται να καταθέσει στις αρχές και πρόκειται για έναν άνδρα που εργάζεται σε εταιρεία ασφαλείας υψηλών προσώπων και στον οποίο είχε απευθυνθεί η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε υποψίες για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του   συνάντησε δύο φορές την Ρούλα Πισπιρίγκου, παρουσία συγγενικών της προσώπων.

Αρχικά του ζήτησε να αναλάβει την προστασία της. Στη συνέχεια,  του ζήτησε να μάθει πώς γίνονται οι ανακρίσεις στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Επίσης, τον ρώτησε αν γνωρίζει κάποιον που μπορεί να κάνει κακό στον Μάνο Δασκαλάκη για να τον κάνει να γυρίσει πίσω στην Πάτρα, από την Αθήνα που είχε πάει τότε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις επόμενες ώρες ένα άτομο θα πάει στο Ανθρωποκτονιών, στην Αθήνα και ενδέχεται μετά την κατάθεσή του να γίνει ακόμα και σύλληψη. Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι πληροφορίες για νέες συλλήψεις για την υπόθεση θανάτων των παιδιών στην Πάτρα.

Ανθρώπων που ενδεχομένων να συντέλεσαν ή είχαν εμπλοκή, στους θανάτους των παιδιών. Στο «κάδρο» των ερευνών είναι μέλη της οικογένειας, ιατροδικαστές, κοινωνικοί λειτουργοί και βέβαια, το άτομο ή τα άτομα που μπορεί να βοήθησαν στην προμήθεια της κεταμίνης.