Σύλληψη «γιατρού» στην Πάτρα: Εξαπατούσε πολίτες για δήθεν χειρουργεία συγγενών τους

Ένας αλλοδαπός βουλγαρικής υπηκοότητας, συνελήφθη από αστυνομικούς, καθώς κατηγορούταν για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην Πάτρα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα ο οποίος φέρεται πως ήταν ο επικεφαλής σπείρας που εξαπατούσε πολίτες τηλεφωνικά αποσπώντας τους χρηματικά ποσά, υποστηρίζοντας πως είναι γιατρός και πως συγγενικά τους πρόσωπα είχαν τραυματιστεί και «έπρεπε να τα χειρουργήσει».

Πως έγινε η σύλληψη του «γιατρού» που εξαπατούσε πολίτες στην Πάτρα
Ζητούσε λοιπόν χρηματικά ποσά για «να τους σώσει», με αποτέλεσμα στην Πάτρα και την Αχαΐα να εξαπατήσει τρεις ηλικιωμένους. Οι αστυνομικοί της Πάτρας κατάφεραν μετά από έρευνα να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του και με σήμα προς τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της χώρας ζητούσαν τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πράγματι σήμερα εντοπίστηκε την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα και συνελήφθη. Αστυνομικοί από την Πάτρα τον παρέλαβαν από πόλη της Βόρειας Ελλάδας και στη συνέχεια τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για κακούργημα και την Τρίτη (20/2) θα απολογηθεί στον ανακριτή.