ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.: Πατρινός τραγουδιστής έγραψε στο facebook ότι θα αυτοκτονήσει

Νεωτερη ανάρτηση:

Βρέθηκε πριν λιγο ο τραγουδιστής που απειλούσε να αυτοκτονήσει. Δηλωσε πως χαρη στα μηνυματα συμπαραστασης σταματησε τις σκεψη του  και με τη βοηθεια της αστυνομιας

Νωρίτερα:

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία η ανάρτηση στο facebook γνωστού πατρινού τραγουδιστή στην οποία αναφέρει ότι ήρθε η ώρα να δώσει τέλος στη ζωή του! Επίσης, δράση έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που προσπαθεί να εντοπίσει οτιδήποτε μπορεί να την οδηγήσει στον εντοπισμό του νεαρού τραγουδιστή, ο οποίος πατέρας ενός παιδιού.

Ένα κείμενο στο Facebook, ήταν η αρχή του θρίλερ, με τον νεαρό πατρινό τραγουδιστή, Νικόλα Αδάμ, να υποστηρίζει ότι προτίθεται να βάλει τέλος στη ζωή του

ΕΞΕΛΙΞΗ: Η Αστυνομία πήγε στο σπίτι του τραγουδιστή. Δεν βρήκε κανεναν. Εχει εξαφανισθεί. Εχει περάσει 1,5 ώρα από την ανάρτηση.

Η ανάρτησή του αναφέρει:

Ήρθε η ώρα να δώσω τέλος στην ζωή μου μόνος μου πριν μου την  πάρουν αυτοί … Έχω γράψει σε ένα χαρτί όλα τα ονόματα αυτόν που ήθελαν να φτάσω ως εδω  και τους λόγους που το ήθελαν …. Σας ευχαριστώ για όλες της υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στα κέντρα της διασκέδασης … Ξέρω πως πόλοι είναι αυτοί που θα χαρούν και χιλιάδες αυτοί που ήξεραν τι παιδί καλό είμαι μην κλάψετε είναι επιλογή μου …. Να έχετε μια υπέροχη ζωή όλοι και να προσέχετε μην σας φέρουν εδώ που έφτασα εγώ …. Η ζωή θέλει προσοχή και καλή σκέψη πριν κάνεις το ότι διποτε…. Να αγαπάτε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και να μην τους πονάτε ποτέ η ζωή είναι μικρή και θέλει αγαπη …. Φεύγω γεμάτος και με ψηλά το κεφάλι …. Την αγάπη σε όλους και ένα μεγάλο συγνώμη σε όποιον νόμιζε πως ήθελα να του κάνω κακό !!!