Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του – Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Στο ψυχιατρείο οδηγείται ο 29χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμά τους στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της 60χρονης γυναίκας που έπεσε νεκρή από τα χέρια του γιου της το απόγευμα της Τετάρτης. 

Από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό πως ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο εισαγγελέας πρότεινε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο όπου αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του. Κάτοικοι της γειτονιάς στην Θεσσαλονίκη δήλωσαν για τον 29χρονο γιο της, που ομολόγησε πως τη δολοφόνησε, πως δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

«Ήρθαν δυο ασθενοφόρα, μετά την Αστυνομία. Μάλλον τη σκότωσε. Άκουσα κάτι φωνές. Τον 29χρονο τον γνώριζα φυσιογνωμικά μόνο, αλλά δεν είχε δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα. Δεν είχαν δώσει δικαιώματα στην γειτονιά… ήταν ένα μεγάλο ΣΟΚ για όλους», τόνισε καταστηματάρχης της περιοχής στο grtimes.gr, λίγο μετά την εύρεση του πτώματος.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος γιος της φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία της μητέρας του και την Πέμπτη (22.12.2022) θα εξεταστεί από ψυχίατρο. 

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι κουζίνας που είχε ίχνη αίματος, με την 60χρονη να φέρει αρκετές μαχαιριές στο σώμα της. Η έκθεση του ιατροδικαστή θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου της γυναίκας.