Στη φυλακή γνωστός ποδοσφαιριστής που ζει στην Πάτρα

Στη φυλακή, βρίσκεται εδώ και δύο μήνες πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος για αρκετά χρόνια διέμενε και εργαζόταν στην Πάτρα.

Εναντίον του ερευνώνται επτά υποθέσεις πλαστογραφίας και συνελήφθη καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα. Η είδηση κυκλοφόρησε στα αθλητικά στέκια και άπαντες εξεπλάγησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος φέρεται να απέσπασε μέσω πλαστογραφήσεων, επιταγές ύψους 237.000 ευρώ από πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ενώ ο 43χρονος καταζητείτο από το 2009, εντούτοις φαίνεται να ζούσε ανενόχλητος στην Ελλάδα και ενώ είναι δημόσιο πρόσωπο, δεν συνελήφθη από τις Ελληνικές Αρχές.

Όπως προκύπτει από μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, τελευταίος σταθμός του 43χρονου στην Κύπρο ήταν ΜΕΑΠ Νήσου, το 2009, ενώ στη συνέχεια μετέβη μόνιμα στην Ελλάδα, αφού ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ακολούθως, εργάστηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων στα τμήματα της Παναχαϊκής και του Διαγόρα Βραχνέικων, ενώ ίδρυσε σχολή τερματοφυλάκων στην Πάτρα.

Το 2021 και συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοινώθηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Καλαμάτα.

Εντωμεταξύ, ενδιαφέρον προκαλεί και η κοινωνική ζωή του, αφού ενώ ήταν καταζητούμενος εδώ και 12 χρόνια προέβαινε σε αναρτήσεις για το πώς περνά και πού βρίσκεται, ωστόσο η Αστυνομία δεν τον… εντόπιζε.