Στην Πάτρα ο Γιάνης Βαρουφάκης – Θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαία

Τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου Αχαΐας του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, θα παρουσιάσει ο Γιάνης Βαρουφάκης, μεθαύριο Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (Πλ. Γεωργίου Α’ 25, Πάτρα). Θα αναφερθεί επίσης στα βασικά προγραμματικά σημεία για μια αγωνιστική συστράτευση απέναντι στη μνημονιακή σύμπραξη, καθώς και στους στόχους της εκλογικής συνεργασίας ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη. Σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στο νομό.

Στις 8 το απόγευμα, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Αίγιο και θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συζήτηση με φίλους της συμμαχίας στο Jimmy’s Café (Κλ. Οικονόμου, Αίγιο).

Eξάλλου η Αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», κυρία Σοφία Σακοράφα, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στην Πελοπόννησο τη Δευτέρα και Τρίτη 24 και 25 Απριλίου 2023. Το απόγευμα της Τρίτης προγραμματίζει επίσκεψη στην Κάτω Αχαϊα.