Στην Αχαϊα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Αχαία και συγκεκριμένα στο Αίγιο έφθασε πριν λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά τις συναντήσεις στο Αϊιγο θα μεταβεί στο φράγμα Αστερίουκαι στη συνέχεια σε εργοτάξιο της Πατρών Πύργου. Στο Αιγιο τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δωρίζοντας του ένα στυλό, για να υπογράψει τα μεγάλα έργα που πρόκειται να γίνουν στην περιοχή.

Μετά και από τη Δυτική Αχαΐα, ο πρωθυπουργός θα αφιχθεί στην Πάτρα.όπου θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα δύο συσκέψεις, στο Επιμελητήριο με παραγωγικούς φορείς και υπουργούς που θα βρίσκονται εκεί αλλά και στην περιφέρεια όπου θα βρίσκεται ο κ. Πέτσας με δημάρχους. Πιθανόν να περάσει και από εκεί για έναν χαιρετισμό.

Στις 7. 30 μ.μ., θα μιλήσει στην κεντρική πολιτική εκδήλωση ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας, που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Royal», όπου αναμένεται να αναφερθεί σε θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και να προχωρήσει σε αποτίμηση των κυβερνητικών πεπραγμένων.

Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο πρωθυπουργός αναμένεται να συναντηθεί με νεολαίους σε μπαρ της πόλης.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Στις 8.30 το πρωί της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με βουλευτές και τοπικά κομματικά στελέχη (μάλλον στον χώρο του ξενοδοχείου «Bold Type») , όπου θα διανυκτερεύσει, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί την έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου συνοδευόμενος από τα κυβερνητικά στελέχη που θα είναι μαζί του, αναμένεται να μιλήσει ενώπιον των τοπικών φορέων για όλα τα έργα και τις δράσεις της κυβέρνησης στην περιοχή.

Τέλος, το μεσημέρι (γύρω στις 12) ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους, (πιθανόν στον χώρο του ξενοδοχείου «MyWay»).

Δεν αποκλείεται ανάλογα με την εξέλιξη του προγράμματος, ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί το λιμάνι της Πάτρας, το κολυμβητήριο της Αγυιάς, το κέντρο της Πάτρας κ.α.

Ο Πρωθυπουργός δεν αποκλείεται να κανει και μία βόλτα στο κέντρο της πόλης ενώ αναμένεται να επισκεφθεί και το ναό του Αγίου Ανδρέα.

Πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο

Στην  Πάτρα το διήμερο της πρωθυπουργικής επίσκεψης, αναμένεται να έρθουν οι υπουργοί, Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, Υγείας, Θάνος Πλεύρης, Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, οι αναπληρωτές υπουργοί Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, Υγείας, Μίνα Γκάγκα, Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου,  ένας εκ των Γιώργου Γεραπετρίτη ή Άκη Σκέρτσου, ενώ σήμερα θα αποφασιστεί η εκπροσώπηση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με την παρουσία της Λίνας Μενδώνη και του Λευτέρη Αυγενάκη.