Στα χέρια της αστυνομίας 43χρονος πατρινός για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Σοκάρει η νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης. Ένας 43χρονος, που μένει στην Πάτρα, προσέγγισε την ανήλικη μέσω εφαρμογής social media και έκλεισε ραντεβού μαζί της, με σκοπό να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, όμως του έστησε παγίδα ο πατέρας της με τις Αρχές.

Ειδικότερα, η ανήλικη ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος παρίστανε την ίδια στις συνομιλίες με τον 43χρονο και έκλεισε ραντεβού μαζί του σε ένα σπίτι στον Πειραιά. Εκεί, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αυτόφωρο για τη σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικης.

Ο 43χρονος συνελήφθη επί τόπου και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το σακίδιο πλάτης που είχε μαζί του, μέσα στο οποίο βρήκαν ερωτικά βοηθήματα – εξαρτήματα αλλά και USB γεμάτο στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών έκαναν έρευνα στο σπίτι και στο όχημά του και βρήκαν συσκευές αποθήκευσης με παρόμοιο περιεχόμενο. Οι κατασχεθείσες συσκευές απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, παραπέμφθηκε σε Ανακριτή και παραγγέλθηκε η φυλάκισή του, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.