Στα Ζαρουχλέϊκα ψάχνουν τους δράστες της ληστείας

Σε πλήρη εξέλιξη, βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Πατρών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών, της πρωινής ένοπλης ληστείας, στο υποκατάστημα της τράπεζας ALPHA BANK στην οδό Ακρωτηρίου και Ελ. Βενιζέλου.

Υπενθυμίζεται ότι φορώντας περούκες, ο ένας έμεινε στην είσοδο του υποκαταστήματος και ο έτερος κρατώντας όπλο μπήκε μέσα και απειλώντας τους υπαλλήλους ζήτησε τα χρήματα από τα ταμεία, καταφέρνοντας να αποσπάσει περίπου 2.000 ευρώ. Ωστόσο βρισκόταν σε τέτοια σύγχυση, όπως ανέφεραν μάρτυρες, αλλά και με βάση το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, που ξέχασε στην τράπεζα ένα μπουκάλι νερό που είχε μαζί του, κάτι που δείχνει πανικό και ερασιτεχνισμό.

Βέβαια φορούσε γάντια, ωστόσο, οι αστυνομικοί το συνέλεξαν, καθώς μπορεί να είχε τα δακτυλικά του αποτυπώματα εάν είχε πιεί νερό νωρίτερα. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί ήδη έχουν συγκεντρώσει γενετικό υλικό με την ελπίδα μέσα από τις αναλύσεις να ταυτοποιηθεί ο δράστης.

Την ίδια στιγμή  κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο μέσα διαφυγής, δίκυκλα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί είναι κλεμμένα από την ευρύτερη περιοχή, γεγονός που καταδεικνύει ότι πιθανότατα πρόκειται για ντόπιους και όχι για περαστικούς… ληστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε το δίκυκλο με το οποίο, φέρεται, να διέφυγαν οι δύο ληστές. Το δίκυκλο βρέθηκε στην οδό Ευτέρπης, στην περιοχή Αγ. Ιωάννη Πράτσικα και είχε κλαπεί τα μεσάνυχτα της 1ης Σεπτεμβρίου από την περιοχή των εργατικών κατοικιών.