Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο σοκαρισμένος πατέρας, η νεκρή σπιτονοικοκυρά και η στάση της οικογένειας

Ο  Μάνος Δασκαλάκης μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση με το θάνατο των τριών παιδιών του και τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μικρής Τζωρτζίνας, δηλώνει σοκαρισμένος που δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος και περιμένει να λάβει γνώση κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας προκειμένου να τοποθετηθεί αμέσως μετά», είπε στο thebest ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη κι ότι άμεσα θα τοποθετηθεί.

Από την πλευρά του, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος δηλώνει «χαλαρή» τη στάση του πατέρα καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα, η μητέρα των παιδιών του σκότωσε τουλάχιστον το ένα παιδί τους. Μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση κι ότι θα πρέπει να ερευνηθεί η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας και στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών αλλά και να ερευνηθεί σε βάθος ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς.

«Η σύλληψη της μητέρας από την Πάτρα δεν θα είναι η τελευταία»

Κι άλλες συλλήψεις «βλέπει» ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας.

Ο κ. Ρουγκάλας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αντέννα, του αναφέρθηκε εκτενώς στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας ότι υπάρχουν πολλά θολά σημεία που θα πρέπει να διερευνηθούν, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για εμπλοκή σε αυτόν τουλάχιστον της κατηγορούμενης ως παιδοκτόνου.

«Με ειδοποίησαν φίλοι ότι υπάρχει τάφος που ενοικιάστηκε για 3 έτη με πληρωτή τον Εμμανουήλ Δασκαλάκη. Πάνω στον τάφο, υπήρχαν σε μια ταινία, πάνω σε σταυρό, γραμμένα τα εξής: “Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου, ετών 69, 13 – 9 – 2020”, που αντιστοιχούν στο όνομα της σπιτονοικοκυράς, την ηλικία και την ημερομηνία θανάτου της. Εγώ είχα μάθει από φίλους ότι η μακαρίτισσα ήταν άθεη και είχε γίνει καύση της σορού και όχι ταφή. Πάνω στον τάφο υπάρχει η φωτογραφία ενός ανδρός 45 ετών που δεν είχε σχέση με την νεκρή. Το περίεργο είναι ότι δεν βρίσκουμε πουθενά το πιστοποιητικό θανάτου για την άδεια ταφής που έχει εκδοθεί από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας και πως σε αυτό αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο γυναικολογικός καρκίνος ενώ η γυναίκα ήταν σε καροτσάκι και είχε προβλήματα κινητικότητας. Δεν υπάρχει νοσηλεία, ούτε θεραπευτική αγωγή σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας.

Εκτός από το σπίτι στο οποίο διέμενε η ίδια και το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, είχε και άλλη ακίνητη περιουσία η γυναίκα αυτή και έπαιρνε και την σύνταξη του μακαρίτη του άνδρα της που ήταν δικηγόρος. Είχε ακίνητη περιουσία που είχε πουληθεί και είχε συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό», ανέφερε ο κ. Ρουγκάλας.