Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έπαιρναν τη σύνταξη της νεκρής σπιτονοικοκυράς και άφησαν χρέη 15.000 €

Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία και οι νέες καταγγελίες στο περιθώριο των ερευνών για τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Νέα βέλη προς την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή, ο Μάνος Δασκαλάκης ετοιμάζει στην Αθήνα τις επόμενες κινήσεις του και στην Πάτρα η πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά, κεντρίζει το ενδιαφέρον στις περισσότερες συζητήσεις. Εκτός από τις συνθήκες που πέθαναν τα τρία κορίτσια, θέμα συζήτησης είναι και τα όσα ακούγονται για την σπιτονοικοκυρά. Την 69χρονη γυναίκα που φιλοξενούσε τους γονείς και τα παιδιά τους και μάλιστα είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο Mega για την υπόθεση του πληρεξουσίου και της περιουσίας της 69χρονης.Ο κ. Θεοδωρόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με το ποιός πήρε τα χρήματα της σπιονοικοκυράς όταν εκείνη απεβίωσε. «Δεν υπάρχει απάντηση για το θέμα της ανάληψης της σύνταξης. Έχουμε ανακαλύψει ότι από τον ΕΦΚΑ, έχει γίνει ανάληψη της σύνταξης από κάποιο ΑΤΜ της Πάτρας. Η εξέλιξη αφορά όποιον είναι πληρεξούσιος για την διαχείριση των οικονομικών της 69χρονης», ανέφερε αρχικά.

«Μετά τον θάνατο της 69χρονης έχει γίνει ανάληψη της σύνταξής της. Αυτό στοιχειοθετεί απάτη προς το δημόσιο, είναι ποινικά κολάσιμο. Μόνο ο Εισαγγελέας μπορεί να διατάξει να δώσει η τράπεζα το βίντεο που μπορεί να βρίσκεται το πρόσωπο που έχει κάνει την ανάληψη. Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν το άτομο που είχε πληρεξούσιο», συμπλήρωσε.

«Δεν έχει δηλωθεί ο θάνατος, και η σύνταξη ακόμα αποδίδεται. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, έβγαλε αγγελίες να πουλήσει τα πράγματα της, τα οποία δεν της άνηκαν κιολας! Η 69χρονη ήθελε να μεταβιβάσει το οίκημά της στην μικρή Τζωρτζίνα, και οι γονείς της είχαν το θράσος να εκμεταλλευτούν την κατάστασή της σπιτονοικοκυράς, η οποία ήταν κλινήρης, αλλά και γύριζαν και video clip μετά τον θάνατό της. Εκτός από την σύνταξη υπάρχουν και τραπεζικές αναλήψεις ,τις οποίες είχε κάνει αυτός που έιχε το πληρεξούσιο γι’αυτές τις ενέργειες», τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος

«Ζητήσαμε την αποσφράγιση της οικίας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει διαθήκη η 69χρονη. Επιπλέον, έχουν αφήσει ένα χρέος της τάξεως των 15.000 ευρώ στην ΔΕΗ το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου», κατέληξε.