ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Μέσω Κούγια μηνύει Καρακούκη και Καλόγρηα!

Χλωμό έως ανύπαρκτο είναι το ενδεχόμενο να κατατεθεί αίτηση αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον συνήγορο υπεράσπισής της Αλέξη Κούγια.

Αυτό διεφάνη από την χθεσινή συνομιλία μας με τον έμπειρο ποινικολόγο, ο οποίος, αντιθέτως, ως προτεραιότητα του έχει την «αποδόμηση» του πορίσματος των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα, πάνω στο οποίο βασίστηκαν οι εισαγγελικές αρχές και άσκησαν δίωξη κατά της εντολέως του για ανθρωποκτονία κατά συρροή των δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Μαλένας και Ιριδας.

Ο κ. Κούγιας επιμένει στον θεσμικό χειρισμό της υπόθεσης και όπως τονίζει, δεν πρόκειται ν‘ αφήσει αναπάντητες τις παράνομες διαρροές στοιχείων της δικογραφίας.

Ειδικότερα, προτίθεται να καταθέσει μηνύσεις κατά των δύο ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα και κατά της εφημερίδας «Μπαμ», που δημοσίευσε το πόρισμά τους, θεωρώντας πως παραβιάστηκε κατάφωρα η αρχή της μυστικότητας της προκαταρκτικής εξέτασης για το θάνατο των δύο κοριτσιών.

Οσον αφορά την αξιοποίηση τεχνικών συμβούλων για να αντικρουστούν το σκεπτικό και το συμπέρασμα του πορίσματος των δύο ιατροδικαστών, ο κ. Κούγιας αρκέστηκε να πει ότι «συνεργαζόμαστε με κορυφές της ιατροδικαστικής επιστήμης».