«Ροζ» χρήμα στο διαδίκτυο από Πατρινές που «ψαρεύουν»!

Η κρίση γεννά… «ιδέες» και για κάποιες γυναίκες στην Πάτρα αυτές οι ιδέες… έχουμ ροζ χρώμα! Είναι τα γνωστά προφίλ γυναικών που… βγάζουν μάτια και μέσω των οποίων στέλνουν στοχευόμενα μηνύματα σε άνδρες μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας, ξεκινώντας διάλογο με πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα και στο τέλος αποστέλλουν αποκαλυπτικές  φωτογραφίες. Αυτό βέβαια είναι το «τυρί», γιατί η «φάκα» είναι ακόμα μία ευφάνταστη απάτη από τις εντυπωσιακές γυναίκες που, αφού ανοίξουν την όρεξη του θύματος, ζητούν χρήματα μέσω paysafe ή τηλεφωνικών καρτών δήθεν για να του στείλουν βίντεο και ακόμα πιο… σκληρό περιεχόμενο.

Οι απατεώνες, που ολοένα και διευρύνουν την γκάμα τους, έχουν δημιουργήσει αμέτρητα προφίλ που υποτίθεται ότι ανήκουν σε καλλίγραμμες κοπέλες, οι οποίες όμως δεν είναι παρά το «δόλωμα» για να πιάσουν στο αγκίστρι τον αφελή άνδρα  που ρισκάρει 20, 30 ή και 150 ευρώ για να έχει την ικανοποίηση πως «μετράει» και πως… έπεισε μία γυναίκα να του στείλει τέτοιο φωτογραφικό υλικό ή βίντεο!

Αυτή η μορφή απάτης έχει εξαπλωθεί στα κοινωνικά δίκτυα και πολλοί παραπλανούνται και χάνουν χρήματα, καθώς στην πραγματικότητα τους στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από… γνωστές πορνοστάρ, που μάλιστα κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο! Τα προφίλ που φτιάχνουν οι απατεώνες έχουν συνήθως προκλητικά ονόματα και «φορτώνονται» με αντίστοιχες φωτογραφίες. Οταν το υποψήφιο θύμα αποδεχτεί το αίτημα φιλίας, ξεκινά η κρούση μέσω μηνυμάτων. Ακολουθεί η αποστολή γυμνών φωτογραφιών που μοιάζουν ερασιτεχνικές, όμως έχουν «αλιευτεί» από ροζ σελίδες.

Οταν ανοίξει η όρεξη και το υποψήφιο θύμα αδημονεί για περισσότερο υλικό, τότε του ζητούν να στείλει σε προπληρωμένες κάρτες από 20 ως και 150 ευρώ, αφήνοντάς του υποσχέσεις ότι μπορεί να υπάρξει και συνάντηση. Φυσικά, όταν ο σκοπός επιτευχθεί, η συνομιλία διακόπτεται και, όταν έχουν πέσει θύματα αρκετοί, η σελίδα εξαφανίζεται έπειτα από λίγο καιρό.

Στην Πάτρα, που πέφτουν «βροχή» τέτοιου είδους μηνύματα, οι απατεώνες βρήκαν τρόπο να πείσουν όσους δεν τσιμπάνε, καταφεύγοντας στη λύση του εκβιασμού. Σε καταγγελία που έκανε ένας γνωστός Πατρινός ανέφερε ότι διεμήνυσε στην «κοπέλα» πως είναι παντρεμένος και δεν πρόκειται να της αγοράσει κάρτα, αλλά θα της έδινε χρήματα μόνο από κοντά. Όμως τότε εκείνη τον απείλησε ότι, αν δεν την πληρώσει, θα στείλει τη συνομιλία τους στη γυναίκα του! Δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της «συζήτησης» όμως όπως και στο παρελθόν έχει αναφέρει η «Πολιτεία» δεν είναι η πρώτη φορά που άνδρες πέφτουν θύματα εκβιασμών με… «ροζ» αφορμή!