ΡΙΟ: Αυτό είναι το απορρυπαντικό που η 67χρονη μπέρδεψε με… γλύκισμα και το έφαγε

Παρά τρίχα γλύτωσε τη δηλητηρίαση μία 67χρονη γυναίκα στην Αμαλιάδα, η οποία έφαγε κατά λάθος… απορρυπαντικό, καθώς το πέρασε για γλύκισμα!

Το απορρυπαντικό είναι άκρως διαβρωτικό και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα, εάν καταναλωθεί.

Όπως ήταν φυσικό, η γυναίκα διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μετά την κατανάλωση του απορρυπαντικού έχοντας εμφανίσει συμπτώματα δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 67χρονη γυναίκα είχε πάει το περασμένο Σάββατο στα εγκαίνια ενός σούπερ μάρκετ στην Αμαλιάδα, όπου μοιράστηκε το απορρυπαντικό σε συσκευασία δώρου.

Η άτυχη γυναίκα πήγε στο σπίτι νομίζοντας ότι το δώρο ήταν κάποιο γλύκισμα, με αποτέλεσμα να αρχίσει  να το τρώει!

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ο πρώτος γιατρός που εξέτασε την γυναίκα, δημοσίευσε τη συσκευασία του απορρυπαντικού που μπέρδεψε την 67χρονη, ενώ εξήγησε πόσο εύκολο είναι κάποιος να παρασυρθεί και να κάνει το ίδιο λάθος.

Δείτε την ανάρτηση:

«Επειδή όλοι το βλέπετε αστείο, και φταίει, το “εμβόλιο”, η απροσεξία, σας λέω ο καθένας θα μπορούσε να την πατήσει, αφενός, αφετερου να το έτρωγε το παιδί του καθένα, και εκεί τα πραγματα θα ήταν χειρότερα… Όταν περιφερεσαι στο περιβαλοντα χώρο, όταν βλέπεις γλυκίσματα για δώρο, όταν πας στο ταμείο κ ασχολείται ο σύζυγος σου, και λαμβάνει το “δώρο του” όταν πας σπίτι κ βλέπεις το κυπελάκι μπροστά σου, δίκην παγωτού, τότε όλα ευκολα συγκλίνουν και απευχεσαι το λαθος. Ευτυχώς που η κουταλιά από το περιεχόμενο, το άκρως τοξικό, δεν προκάλεσε σημαντικη βλάβη, στην υγεία της παθουσης.Συχνο φαινόμενο, των εφημεριών, και σε πολλά σπιτια, κυρία αγροτικών περιοχών σε μπουκάλια του νερού βρίσκεις νέφτι, χλωρίνη, ακουαφορτε, και το ατύχημα γίνεται θρήνος.
Σκεφτείτε μόνο, αυτή η συσκευασία να τοποθετούνταν ως βούτυρο στο ψυγείο, κ ο κάθε αδαής, να έκανε χρήση του…
Τα μάτια ανοιχτά, ορθάνοιχτα λοιπόν, και στις προκλήσεις, και στα μικρά γράμματα, της κάθε συσκευασίας…»