ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: Κυκλοφορούσε με κελεμπία… χωρίς εσώρουχο!

Εχουν βρει το μπελά τους οι καταστηματάρχες της Ρήγα Φεραίου με τρεις άστεγους που «κινούνται» στην ευρύτερη περιοχή προκαλώντας αρκετά προβλήματα και στους ίδιους αλλά και σε πελάτες τους. Πρόκειται για έναν που «τριγυρίζει» με μία λευκή κελεμπία, έναν δεύτερο που είναι περισσότερο «επιθετικός» και έναν τρίτο ο οποίος συνηθίζει και κοιμάται στον πεζόδρομο, ακόμη και σε ώρες αιχμής.

Οι καταστηματάρχες επεδείκνυαν υπομονή μέχρι που προχθές… ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Ο πρώτος έκανε και πάλι την βόλτα του κατά μήκος του πεζοδρόμου φορώντας την «κελεμπία» του μόνο που δεν φορούσε εσώρουχο και φρόντιζε να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα… στους πελάτες που έπιναν τον καφέ τους. Και φυσικά κανείς δεν μπορούσε να τον «αντιμετωπίσει» αφού οι περισσότεροι φοβόντουσαν μην «μπλέξουν», άλλοι δε… μην κολλήσουν κάποια ασθένεια. «Ε αυτό δεν το ‘χαμε ξαναδεί. Καλέσαμε την Αστυνομία αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι» δηλώνει  καταστηματάρχης που έγινε αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.

Πριν από μερικές ημέρες, ο δεύτερος άστεγος που δείχνει να είναι περισσότερο «επιθετικός»… τα ‘κανε λίμπα σε κατάστημα εστίασης – ψησταριά που λειτουργεί στην Ρήγα Φεραίου! Φαγητά και πιάτα «εκτοξεύονταν» στο πάτωμα! Εκεί τον σταμάτησαν και έφυγε άρον άρον! Ο τρίτος είναι ήρεμος, όμως σίγουρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας! Ξαπλώνει στο έδαφος και… κοιμάται με τις ώρες. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο και για εκείνον και για τους διερχόμενους. Η περίπτωσή του έχει απασχολήσει την υπηρεσία αστέγων του Δήμου Πατρέων, όμως αρνείται να φιλοξενηθεί στην δομή. Προφανώς έχει «ασυλοποιηθεί»… στον πεζόδρομο! Αλλά και οι άλλοι δύο έχουν γίνει στόχος παρέμβασης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Αλλά και σε αυτές τις περιπτώσεις οι κοινωνικοί λειτουργοί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι. Και οι τρεις είναι γνωστοί και μάλιστα ο ένας εξ αυτών έχει «συνηθίσει» την πατραϊκή κοινωνία και σε άλλες… γυμνές εμφανίσεις! Ακόμη και στην Πλατεία Γεωργίου, αδιαφορώντας για τα μάτια των περαστικών!