Ποσοστό ρεκόρ στα Καλάβρυτα για τον Θανάση Παπαδόπουλο

Σε «παράσταση για ένα ρόλο» αποδείχθηκε η χθεσινή εκλογική μονομαχία στον Δήμο Καλαβρύτων, καθώς ο νυν δήμαρχος Θανάσης Παπαδόπουλος είχε τεράστια απήχηση και επανεξελέγη θριαμβευτικά με ποσοστά του ξεπέρασαν το 70%, νούμερα ρεκόρ για την περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος πήρε ξεκάθαρο μήνυμα από τους πολίτες των Καλαβρύτων να συνεχίσει να διοικεί τον Δήμο και τα επόμενα πέντε χρόνια, καθώς το έργο του κρίθηκε επιτυχημένο και τα υψηλά ποσοστά δείχνουν την αγάπη που έχει από την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.

Μάλιστα η παράταξη του Θ. Παπαδόπουλου από νωρίς είχε εικόνα για τη μεγαλειώδη νίκη, αφού σε ενσωμάτωση του 30% των εκλογικών τμημάτων, το ποσοστό ξεπερνούσε το 80% για να καταλήξει στο 73%.

Αυτή η θητεία είναι η δεύτερη συνεχόμενη για την παράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τον Δήμο Καλαβρύτων-Δύναμη Δημιουργίας και Προοπτικής» και ο Θανάσης Παπαδόπουλος θα συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει.

Λίγο μετά τις 9, πάντως, στο εκλογικό κέντρο του Θανάση Παπαδόπουλου είχαν μαζευτεί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι της παράταξης, οι οποίοι έδιναν συγχαρητήρια στον νέο δήμαρχο Καλαβρύτων.