“Πιστολίδια” σε Εγλυκάδα και Ζαρουχλέϊκα! Τι ήθελαν έξω από την ψησταριά;

Αυτό που συνέβη στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης και ενώ η Πάτρα «παραδινόταν» σιγά σιγά στο έλεος των καταστροφικών καιρικών φαινομένων, είναι βέβαιο πως μόνο… τυχαίο δεν ήταν! Η Αστυνομία διερευνά με μεγάλη προσοχή και συλλέγει υλικό από κάμερες για να εντοπίσει δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαινε άγνωστος αριθμός ατόμων και προκάλεσαν το σοβαρό περιστατικό απέναντι από το ΚΕΤΧ, πολύ κοντά σε μία ψησταριά που λειτουργεί στην περιοχή! Οι κάτοικοι τρόμαξαν και πετάχτηκαν έντρομοι στα  μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει. Η Αστυνομία που έφθασε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα «μέτρησε» 19 κάλυκες από αβολίδοτες σφαίρες. Ηταν προφανές ότι τα δύο άτομα που βγήκαν από τα αυτοκίνητα και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, το έκαναν με έναν και μοναδικό σκοπό. Να τρομάξουν τον «στόχο» τους! Στην γειτονιά γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει. Όμως τα «στόματα» ανοίγουν με δυσκολία! Και φυσικά οι φήμες οργιάζουν! Μας είπαν ότι κάποιος από την περιοχή έχει   επιχειρηματικές σχέσεις με Αθηναίους και ίσως γι αυτό προκαλούνται τα επεισόδια. Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι οι επιβάτες των δύο αυτοκινήτων (το ένα ήταν Toyota Corola) ήταν Αθηναίοι που «κατέβηκαν» στην Πάτρα για εκφοβισμό!

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. ανησυχεί και πλέον λαμβάνει μέτρα διότι είναι το δεύτερο σοβαρό περιστατικό που σημειώνεται στην περιοχή. Προ μηνών άγνωστοι είχαν τοποθετήσει γκαζάκια στην πρόσοψη καταστήματος. Και αυτό το γεγονός είχε αναστατώσει τους περιοίκους.

Αλλοι μάρτυρες δήλωναν χθες πως είδαν μαζί με το Corola και ένα “Twareg” SUV ‘όμως αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται! Και χθες το πρωί η Αστυνομία είχε καλέσει όσους είχαν κάτι να πουν για το περιστατικό με τους 19 πυροβολισμούς προκειμένου να σχηματισθεί δικογραφία και φυσικά να συλλεχθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην σύλληψη των δραστών.

Θα πρέπει να τονιστεί πως είναι το δεύτερο συμβάν με πυροβολισμούς που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα. Υπήρξε και επεισόδιο στα Ζαρουχλέϊκα, ακριβώς την προηγούμενη μέρα. Εκεί ένας νεαρός πυροβόλησε έναν άλλον χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Σύμφωνα με την αστυνομία είναι η δεύτερη φορά που μεταξύ των δύο συγκεκριμένων νεαρών σημειώνονται πυροβολισμοί. Ανδρες της Ασφάλειας διερευνούν με προσοχή και αυτό το περιστατικό που συνέβη σε πάροδο της οδού Ευβοίας.