Πατρινός κατήγγειλε ξενοδόχο! Είχε βάλει κάμερα στο… ρολόι του τοίχου!

Σοκ προκάλεσε η καταγγελία ότι ιδιοκτήτης διαμερίσματος βραχυχρόνιας μίσθωσης στη Θεσσαλονίκη είχε εγκαταστήσει κρυφές κάμερες, καταγράφοντας παράνομα τις προσωπικές στιγμές πελατών.

Το θέμα κατήγγειλε μέλος παρέας από την Πάτρα που νοίκιασε το εν λόγω δωμάτιο για 4 μέρες. Όταν η παρέα βγήκε για βόλτα στην πόλη ένας από αυτούς πήρε μία μικρή συσκευή, ένα ρολόι και γυρνώντας στο διαμέρισμα αποφάσισε να βρει μπαταρίες από μία άλλη συσκευή που ήταν μέσα στο δωμάτιο. Βρήκε ένα ρολόι και έβαλε τις μπαταρίες. Όταν πήρε το ρολόι διαπίστωσε ότι από πίσω είχε μία θύρα usb. Εκεί κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πήρε το ρολόι και το άνοιξε και βγήκε μία κρυφή κάμερα στο νούμερο 6 του ρολογιού. Η παρέα κατάλαβε ότι υπάρχουν κάμερες και καταγράφουν τα πάντα. Ο άνδρας ενημέρωσε αμέσως την ασφάλεια και το ρολόι κατασχέθηκε από την Ασφάλεια και η δικογραφία θα μεταβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

O ιδιοκτήτηw του διαμερίσματος, μάλιστα ανέφερε πως ο πελάτης…. έκλεψε το ρολόι.

Για το εάν γνώριζε για την έρευνα της αστυνομίας ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως, « Ήμαρτον Κύριε, δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν ξέρω κάτι, δεν ξέρω καν το γεγονός. Εσείς μου το λέτε. Δεν με έχουν καλέσει από την αστυνομία. Εμένα δεν μου έχει πει τίποτα, δεν έχω τι να σας πω».

«Το ρολόι το έχει κλέψει αυτός και εγώ του έλεγα πού είναι το ρολόι», συμπλήρωσε.