Πατρινός γυναικολόγος μετέφερε στα χέρια γυναίκα που αιμορραγούσε

«Σοκ» αποτέλεσε για θαμώνες καφετεριών και διερχόμενους από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στην Πάτρα, τη νύχτα της Δευτέρας, η εικόνα ενός νεαρού άνδρα να κουβαλά στα χέρια μία γυναίκα που αιμορραγούσε και να τη μεταφέρει στο ιδιωτικό μαιευτήριο που στεγάζεται στην οδό Φιλοποίμενος.

Η 19χρονη έχανε συνεχώς αίμα από τα γεννητικά της όργανα, με αποτέλεσμα να χρήζει άμεσης ιατρικής παρέμβασης.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Παντανάσσης σε καφέ και οι νεαρές ενημερώθηκαν πως ακριβώς πάνω λειτουργεί το γυναικολογικό ιατρείο του Αλέξανδρου Κολλιόπουλου. Ο γιατρός μόλις είδε την κατάστασή της, της πρότεινε να μεταβεί άμεσα στο μαιευτήριο, όμως λίγο αργότερα η άτυχη νεαρή λιποθύμησε. Αμεσα ο ίδιος άρχισε να τρέχει μέχρι εκεί. Μαζί του και οι δύο φίλες της φοιτήτριας.

Ευτυχώς με χρήση αιμοστατικών σταμάτησε η αιμορραγία, ενώ επί τόπου έσπευσαν και οι γονείς της νεαρής. Μετά από λίγο κατάφερε να συνέλθει και ζητήθηκαν συμβουλές από τους γιατρούς για τα περαιτέρω.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι κάτι -πλέον- το συνηθισμένο σε τέτοια περιστατικά! Από την Παντανάσσης μέχρι τη Φιλοποίμενος, κανείς από τους θαμώνες των καφέ δεν σηκώθηκε να βοηθήσει. Απλά διέκοψαν για δευτερόλεπτα τη «διασκέδασή» τους για να δουν τι συμβαίνει…