ΠΑΤΡΑ: SOS για δύο ανήλικες

Δύο ανήλικα κορίτσια εξαφανίστηκαν πριν λίγες μέρες από τη Μονάδα Προστασίας Παιδιού στα Γιάννενα, ενώ χθες εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το epiruspost.gr, πρόκειται για δύο κορίτσια ηλικίας 14 και 17 ετών.

Τα δύο κορίτσια έφυγαν από τη Μονάδα Προστασίας Παιδιού στα Γιάννενα τη Δευτέρα παίρνοντας μαζί όλα τα πράγματά τους. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία για την εξαφάνισή τους, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης οι δύο κοπέλες εντοπίστηκαν στο σπίτι συγγενικού προσώπου της μίας. Τόσο οι άνθρωποι της μονάδας όσο και η αστυνομία είχαν επικοινωνία μαζί τους και είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής τους στα Γιάννενα.

Ωστόσο, ξαφνικά διακόπηκε η επικοινωνία και πλέον είναι αδύνατη η επικοινωνία τόσο με τις ανήλικες όσο και με το άτομο που τις φιλοξενούσε.

Το βράδυ της Τρίτης από το «Χαμόγελο του Παιδιού» σήμανε missing alert για τα δύο κορίτσια. Πρόκειται για τη Μαρία Γ., 14 ετών και την Αλεξάνδρα Π., 17 ετών.

Η Μαρία Γ., έχει ύψος 1.67 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρο γιλέκο, μαύρα αθλητικά παπούτσια και λευκό-γκρι φουλάρι.

Η Αλεξάνδρα Π., έχει ύψος 1,62 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, πράσινο φούτερ, πράσινο μπουφάν και ροζ αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε ροζ σακίδιο πλάτης με ζωγραφισμένα ονόματα.