ΠΑΤΡΑ: Τι θα δούμε στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού

Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα, όμως, η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού του 2024 θα γίνει το Σάββατο στις 20 Νοεμβρίου, τρεις μέρες δηλαδή μετά από του Αγίου Αντωνίου που ξεκινάει το Τριώδιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του Καρναβαλικού Οργανισμού έχουν καταρτίσει εδώ και καιρό το πρόγραμμα της εκδήλωσης με τις δράσεις να ξεκινάνε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, με την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου στο δημαρχείο και να συνεχίζονται το απόγευμα με θέαμα, μουσική και τραγούδι.

Φέτος βέβαια τα πράγματα θα είναι μετρημένα και συγκεκριμένα όπως φαίνεται αφού έχει αποφασιστεί να ακολουθηθεί η πολιτική της λιτότητας αφού δεν υπάρχουν χρήματα που να περισσεύουν.

Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης θα το αναλάβει η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή, ενώ το θέμα είναι το πρίζωμα. «Τι και αν μας πριζώνουν, τα όνειρα μας, μας ψηλώνουν».

Το σύνθημα της εκδήλωσης θα είναι η λέξη Unplugged, καλώντας μας να αφήσουμε τα κινητά μας, τους υπολογιστές μας και ότι άλλο μας βγάζει από την πραγματική ζωή και να ζήσουμε.