ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην οδοντίατρο που “έφυγε” νωρίς

Μία μεγάλη απώλεια σημειώθηκε στην οδοντιατρική κοινότητα της Αχαΐας. Η οδοντίατρος Ευσταθία Βασ. Αποστόλου απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών μετά από μία περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε με θάρρος και αξιοπρέπεια.

Με την ευγενική της παρουσία, τον θετικό και ζυγισμένο λόγο της, το ήθος της, τη συνέπειά της στόλιζε τον οδοντιατρικό κλάδο αλλά και την τοπική κοινωνία. Εκτός από άριστη επαγγελματίας, υπήρξε εξαιρετική σύζυγος και στοργική μητέρα. Ηταν σύζυγος του ιερέα π. Ιωάννη Νικόπουλου και μητέρα δύο παιδιών, του Αθανασίου και της Ευδοξίας-Σοφίας.

Η Ευσταθία Αποστόλου ήταν άνθρωπος της προσφοράς και έστεκε δίπλα στους έχοντες ανάγκη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που μαρτυρούν τη δωρεάν παροχή οδοντιατρικής φροντίδας όταν γνώριζε ότι υπήρχε οικονομική αδυναμία για την κάλυψή της.

Η ΚΗΔΕΙΑ

Η εξόδιος ακολουθία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 16/11/2023,  και ώρα 3μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωακείμ Εξω Αγυιάς και η ταφή της θα γίνει στο Α΄Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Η οικογένειά της παρακαλεί όσους επιθυμούν αντί στεφάνων να προσφέρουν χρήματα για την αποπεράτωση του Ι. Ν. Αγίου Ιωακείμ Εξω Αγυιάς.