ΠΑΤΡΑ: Ρήμαξαν εταιρεία! Εκαναν πλιάτσικο μέσα στο Σαββατοκύριακο

Θύμα ομάδας θρασύτατων κλεφτών έπεσε μία ακόμα επιχείρηση της ΒΙΠΕ Πατρών, καθώς οι δράστες βρήκαν ευκαιρία μέσα στο Σαββατοκύριακο και έκαναν κυριολεκτικά πλιάτσικο χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, ό  υπέστησαν ζημιές αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ αποτέλεσμα της δράσης των διαρρηκτών ήταν να τεθεί εκτός λειτουργίας η μονάδα που ασχολείται με τεχνικά έργα και να χάνει ημερήσιο τζίρο τουλάχιστον 20.000 ευρώ.

Η κατάσταση στην ΒΙΠΕ Πατρών με την ανεξέλεγκτη δράση κλεφτών είναι γνωστή εδώ και χρόνια, καθώς ο χώρος δεν φυλάσσεται επαρκώς, ενώ στο οδικό δίκτυο μπορεί να εισέλθει ο καθένας χωρίς έλεγχο.

Στο παρελθόν έχουν σημειωθεί πολλές διαρρήξεις, ενώ σε τουλάχιστον μια περίπτωση, φύλακας επιχείρησης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστους δράστες, όταν η παρουσία τους, έγινε αντιληπτή στον χώρο.

Η περίπτωση όμως της κλοπής που έγινε το Σαββατοκύριακο φαίνεται να μην έχει προηγούμενο. Οπως ανέφερε  το θύμα, οι δράστες μπήκαν από κάποιο σημείο που δεν είναι ορατό από τον κεντρικό δρόμο, στη συνέχεια άνοιξαν την κεντρική πόρτα της επιχείρησης και από εκεί προφανώς εισήλθε κάποιο όχημα και φόρτωσε όλα τα κλοπιμαία.

Οι κλέφτες αφαίρεσαν εργαλεία, μπαταρίες από οχήματα, χειριστήρια και ό,τι χάλκινο βρήκαν, ξηλώνοντας μέρος της καλωδίωσης της επιχείρησης, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας βασικές μονάδες παραγωγής.