ΠΑΤΡΑ: Ποιους καλεί ο Εισαγγελέας για τα 141 βίντεο με τις νεαρές γυναίκες

Πολλές εντολές, για εισαγγελικές έρευνες, περνούν κάτω από τα δημοσιογραφικά «ραντάρ» και δεν γίνονται γνωστές.

Το ίδιο συμβαίνει και με την υπόθεση του «revenge porn» των 141 κοριτσιών που έχουν διαπομπευθεί από κινητό σε κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανελλήνιος σάλος.

Εγκυρη δικαστική πηγή διαβεβαίωνε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, μετά από σχετική εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας. Η έρευνα, μάλιστα, έχει συνδυαστικό χαρακτήρα, καθώς πραγματοποιείται από τις Υπηρεσίες Ασφάλειας Πατρών και Αττικής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το ερέθισμα στις τοπικές εισαγγελικές αρχές δόθηκε από την Οικονομική Αστυνομία, που εδώ και καιρό βρίσκεται «στο κατόπι» ατόμων, τα οποία εμπλέκονται σε «χοντρές» ιστορίες του λεγόμενου «εκδικητικού πορνό»!

Σύμφωνα, πάντως, με αστυνομική πηγή , «θεωρείται ικανοποιητικό το σημείο στο οποίο βρίσκονται και ήδη έχουν προκύψει σοβαρά στοιχεία, που συμπεριλαμβάνονται στην υπό σύνταξη δικογραφία»!

Αλλη, απόλυτα αξιόπιστη πηγή – από την Εισαγγελία Πάτρας – μας αποκάλυψε ότι «έχουν ήδη ταυτοποιηθεί άτομα, τα οποία φαίνεται να έχουν διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο εκδικητικό πορνό»! Θα κληθούν και γυναίκες τα ονοματεπώνυμα των οποίων βρίσκονται στην λίστα.

Με νόημα, εξάλλου, τονίσθηκε ότι το επίμαχο βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό που κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό βρίσκεται ήδη στη διάθεση των διωκτικών αρχών και έχει τύχει της ανάλογης αξιοποίησης.

Κοντολογίς, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μόλις ολοκληρωθεί η Προκαταρτική Εξέταση, οι υπαίτιοι της ηλεκτρονικής «ανωμαλίας» θα πάρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης.