ΠΑΤΡΑ: Ο Σπήλιος Λαλιώτης έκανε πάλι το θαύμα του! Πως βρήκε την Mercedes… και πως την έφτιαξε

To ιστορικό αμάξι, η αντίκα, έχει μια διαχρονική αξία για τους λάτρεις του αυτοκινήτου.

Ο Σπήλιος Λαλιώτης το γνωρίζει αρκετά καλά αυτό, έχοντας κάνει το χόμπι του επάγγελμα, φτιάχνοντας αμάξια εγκαταλειμμένα και μετατρέποντας τα σε κούκλες. Η αντίκα έχει πλέον συνδεθεί χάρη στον Σπήλιο Λαλιώτη, αλλά και σε αρκετούς ακόμα ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα που έχουν την ίδια τρέλα και το ίδιο μεράκι με αυτόν, με την διοργάνωση διαφόρων events και γαμήλιων εκδηλώσεων.

Δεκάδες νεόνυμφα ζευγάρια θα ήθελαν να πάνε στα σκαλιά της εκκλησίας με ένα αμάξι αντίκα και έτσι όπως έχει αποδειχθεί το ιστορικό αυτοκίνητο μπορεί να δώσει μια προστιθέμενη αξία ακόμα και στον τουρισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ευρώπη και ειδικότερα σε χώρες όπως η Ιταλία οι αντίκες έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο των μεγάλων αστικών πόλεων.

Ο Σπήλιος Λαλιώτης πάντως πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε τις εργασίες του σε ένα σπάνιο δείγμα αντίκας, σε μία Merdcedes Benz 170s. Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του “η πρώτη συνάντηση ήταν στην Σπάρτη 17/6/2021 Από τότε με πολύ δουλειά και επιμονή φτάσαμε σήμερα στην πρώτη βόλτα στην Πάτρα πλέον”.