Ο μικρός Δημήτρης μας χρειάζεται όλους! Διεγνώσθη με ραβδομυοσάρκωμα

Oι μέρες αυτές, είναι μέρες προσφοράς. Και ο μικρός Δημήτρης από το Αγρίνιο, ο οποίος από πολύ μικρή ηλικία καλείται να δώσει μάχη για τη ζωή του, έχει την ανάγκη όλων μας καθώς πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό ώστε να υποβληθεί στην κατάλληλη θεραπεία για να νικήσει τον καρκίνο.

Όπως ενημερώνει το Σωματείο Παιδική Χαρά, ο Δημήτρης διαγνώστηκε με καρκίνο μετά από έναν πόνο στην κοιλιά. Έκτοτε, η ζωή της οικογένειας ανατράπηκε, καθώς το παιδί άμεσα χρειάστηκε εισαγωγή σε νοσοκομείο, ώστε να λάβει την κατάλληλη φροντίδα. Η διάγνωσή του με ραβδομυοσάρκωμα οδήγησε σε σειρά χημειοθεραπειών, που όμως δεν είναι αρκετές για να καταφέρει ο μικρός Δημήτρης να νικήσει την ασθένεια. Πλέον, οι γιατροί συστήνουν ειδική θεραπεία με ακτινοβολία που γίνεται είτε στη Γαλλία είτε στην Ιταλία – ένα κόστος δυσβάσταχτο για την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Παιδική Χαρά:

Ο μικρός Δημήτρης από το Αγρίνιο μας χρειάζεται όλους !!!

Αυτές τις γιορτινές μέρες σε κάποια σπίτια θα επικρατήσει η χαρά και η ζεστασιά. Σε κάποια άλλα όμως, κάποιες οικογένειες θα συνεχίσουν να περνούν τον δικό τους Γολγοθά.

Έτσι και η οικογένεια του Δημητράκη , που παλεύει με τον καρκίνο , θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μακριά από το σπίτι τους , περιμένοντας το θαύμα που θα κάνει τον Δημητράκη καλά!

Τον Απρίλιο ξαφνικά τον έπιασε ένας πόνος στην κοιλίτσα του . Σε τρεις μέρες πρήστηκε και σκλήρυνε πολύ. Υπέρηχος στο νοσοκομείο του Αγρινίου, κατευθείαν στο νοσοκομείο Πάτρας για χειρουργείο και από εκεί με ασθενοφόρο για Αθήνα για βιοψία…

Διάγνωση: ραβδομυοσάρκωμα! Έτσι ξεκίνησε ο Γολγοθάς για τον μικρό μας Δημήτρη που πλέον η ζωή του όλη έγιναν τα νοσοκομεία της Πάτρας και της Αθήνας. Χημειοθεραπείες, μεταγγίσεις και πόνος

Ο Δημητράκης μας πρέπει να κάνει στο εξωτερικό (Γαλλία ή Ιταλία) ακτινοβολίες για να νικήσει το Τέρας του καρκίνου! Ωστόσο χρειάζεται την βοήθεια μας γιατί τα έξοδα για την παραμονή της οικογένειας στο εξωτερικό θα είναι τεράστια. Χωρίς την βοήθεια μας δεν θα μπορέσουν να αντέξουν. Αυτές τις άγιες μέρες λοιπόν ας πάρουμε ένα δωράκι λιγότερο και ας κάνουμε αυτό το δώρο ζωής στον Δημητράκη!!! Ας μην τον αφήσουμε τώρα στο τέλος!!! Καταθέτουμε το οποιοδήποτε ποσό, κάθε δωρεά βοηθάει!!! Κάντε κοινοποίηση παντού γιατί σας χρειαζόμαστε όλους!!!

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό που ανοίχτηκε για αυτόν τον σκοπό:

ALPHA BANK
IBAN: GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

Με βάση τη νέα νομοθεσία, το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση, γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης