ΠΑΤΡα: Ο έρωτας… τον έστειλε στο Νοσοκομείο!

Απίστευτο συμβάν με πρωταγωνιστή 25χρονο Πατρινό ο οποίος για να μπορέσει να κάνει ένα «ραντεβού στα τυφλά» με κοπέλα που είχε γνωρίσει την ίδια μέρα μέσω facebook… κατέληξε στο Νοσοκομείο τρυαματίας. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης όταν οι δύο νεαροί συνομιλούσαν στο messenger και αφού τα βρήκαν αποφάσισαν να συναντηθούν. Μόνο που εκείνη διέμενε στον Πύργο.

Ο νεαρός δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία. Μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να κατευθύνεται προς την Ηλειακή πρωτεύουσα. Δεν τον εμπόδιζαν ούτε η βροχή ούτε τα μαύρα σύννεφα και ο σκοτεινός ουρανός λόγω του «Μπάλλου». Στάθηκε όμως άτυχος γιατί στην Ακτή Δυμαίων… ξέμεινε από αυτοκίνητο. Το όχημά του υπέστη βλάβη ωστόσο και πάλι δεν το έβαλε κάτω. Το κλείδωσε, πήγε πάλι σπίτι του, πήρε τη μηχανή του και αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες… ξεκίνησε για τον Πύργο. Θα έκανε 100 χιλιόμετρα με το δίκυκλο και μάλιστα υπό την απειλή της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Και ενώ είχε φθάσει…όπως κι όπως στην Αμαλιάδα συνέβη το τροχαίο! Εχασε τον έλεγχο της μηχανής του και βρέθηκε στο έδαφος έχοντας τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματός του. «Ευτυχώς όχι σοβαρά» δηλώνει νοσηλευτής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας όπου μεταφέρθηκε τραυματισμένος.

Ο 25χρονος Πατρινός είχε τις αισθήσεις του, όμως απαιτήθηκε νοσηλεία κυρίως για ένα χτύπημα που είχε στο χέρι του. Παρέμεινε την νύχτα στο Νοσοκομείο καθώς και την χθεσινή ημέρα. Μίλησε για την περιπέτειά του σε γιατρούς και νοσηλευτές και η ιστορία του έγινε viral! Δεν είναι και λίγα αυτά που έπαθε για τα μάτια μιάς Πυργιώτισσας! Το μόνο που δεν μάθαμε είναι αν η κοπέλα τον επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο! Γιατί σίγουρα θα άξιζε μία τέτοια επίσκεψη. Και αφού δεν κατάφερε να πάει ο Μωάμεθ στο βουνό… ε, ας πήγαινε το βουνό στον Μωάμεθ!