ΠΑΤΡΑ: Ξεσπά η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη – Τι λέει για την Ρούλα

Μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν αιφνίδια στην Πάτρα, θέλησε να στείλει η μητέρα της πρώην συντρόφου του, που είχε μείνει έγκυος από τον ίδιο, σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα που ο νεαρός τότε ποδοσφαιριστής ξεκινούσε σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή, η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη υποστήριξε ότι η οικογένεια του Μάνου δήλωσε πως δεν επιθυμούσε το παιδί και απαίτησε η κόρη της να κάνει έκτρωση. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι “προσέφεραν” 500 ευρώ στην οικογένεια της νεαρής, η οποία όμως δεν τα δέχθηκε. Ωστόσο το μωρό χάθηκε κατά τον 3ο μήνα της κύησης.

“Ο λόγος που τοποθετήθηκα και έδωσα συνέντευξη δεν ήταν έχω κάποιο μίσος ή πρόβλημα με την Ρούλα. Αυτό που ήθελα να βγει στον αέρα, είναι ένα μήνυμα προς τον Μάνο Δασκαλάκη, στον οποίο, δυστυχώς, ακόμη και σήμερα δεν βλέπω να αναλαμβάνει την ευθύνη ως πατέρας”, είπε η μητέρα της πρώην συντρόφου του και κάλεσε τον Μάνο και την οικογένεια Δασκαλάκη να ζητήσουν συγγνώμη “πρώτα από το πρώτο του παιδί, που χάθηκε 3,5 μηνών μέσα στην κοιλιά της μανούλας της. Εάν δεν ήταν ο σύζυγός μου δίπλα της, θα είχε αυτοκτονήσει. Ακόμα κλαίει γιατί η αγκαλιά της έμεινε άδεια. Δεν μας πείραξε που δεν ήθελε το μωρό, μας ενόχλησε η συμπεριφορά. Δεν μας ζήτησαν ποτέ ένα συγγνώμη”, πρόσθεσε.