ΠΑΤΡΑ: Μία κηλίδα αίματος πρόδωσε τους δράστες των ληστειών!

Από µια κηλίδα αίµατος που βρέθηκε στις σπασµένες βιτρίνες καταστηµάτων της οδού Μαιζώνος στην επεισοδιακή πορεία µνήµης του Παύλου Φύσσα το 2017 στην Πάτρα, «προδόθηκε» ο ένας εκ των δύο νεαρών που κατηγορούνται για τη διάπραξη των επτά ληστειών σε τράπεζες, υποκαταστήµατα των ΕΛΤΑ και σε σούπερ µάρκετ στην Πάτρα. Σύµφωνα µε πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε το DNA του συγκεκριµένου ατόµου µε αυτό που βρέθηκε στο υποκατάστηµα των ΕΛΤΑ στα Βραχναίικα, τρία χρόνια µετά, οπότε και έγινε στόχος ληστείας.

Υλικό από τις κάµερες, τα δύο όπλα, οι περούκες και τα στοιχεία που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνοµικούς της Ασφάλειας Πατρών στις κατ’ οίκον έρευνες που έγιναν σε διάφορες περιοχές της πόλης, άνοιξαν το δρόµο για να εξιχνιαστούν και οι άλλες ληστείες και να αποκαλυφθεί η δράση των επτά συλληφθέντων, ορισµένοι εξ αυτών– σύµφωνα µε αστυνοµικούς κύκλους – φέρεται να ανήκουν στον «σκληρό πυρήνα του αντεξουσιαστικού χώρου» στην Πάτρα.

Ανάµεσα στους επτά συλληφθέντες είναι και ο γιος καταδικασθέντος µέλους της τροµοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέµβρη». Ο νεαρός διέµενε τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα και εργαζόταν σε κατάστηµα εστίασης, σε συνοικία της πόλης.