ΠΑΤΡΑ: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τους γονείς του 2χρονου κοριτσιού

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι γονείς του δίχρονου παιδιού που ξεψύχησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε νοσοκομείο στην Πάτρα. Το κοριτσάκι, που είχε προβληθεί απο κορωνοϊό, μεταφέρθηκε από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στη ΜΕΘ του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου άφησε την τελευταια του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Οι γονείς, αποφασισμένοι να ψάξουν την υπόθεση και να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω απο τις οποίες ξεψύχησε το κοριτσάκι, κατέθεσαν μέσω της δικηγόρου τους κυρίας Γιάννας Παναγοπούλου, μήνυση κατά παντός υπευθύνου και η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αύριο, η σορός του παιδιού, αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ θα ληφθούν και δείγματα για τη διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων όμως απαιτούν χρόνο.

«Καταθέσαμε σήμερα μήνυση κατά παντός αγνώστου υπευθύνου για λογαριασμό της οικογένειας της ατυχής ανήλικης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου της. Οι γονείς κατήγγειλαν ότι υπήρξε καθυστέρηση στη διασωλήνωση του κοριτσιού, εγκληματικά λάθη και παραλείψεις με αποτελεσμα να οδηγηθούμε αιτιωδώς στο θάνατό της. Περιμένουμε αύριο τη νεκροψία ώστε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα της αιτίας θανάτου του παιδιού» αναφερει στο protothema.gr η κυρία Παναγοπούλου.