ΠΑΤΡΑ: Κόρη παπά έστειλε τον σύζυγο στο εδώλιο! Την κακοποιούσε και την βίασε

Άλλη μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας στα δικαστήρια της Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα, χθες, Παρασκευή οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ένας σύζυγος από χωριό της Δυτικής Αχαϊας, που κατηγορήθηκε από τη σύζυγό του ότι την βίασε (χωρίς εκείνη να το θέλει της επιτέθηκε σεξουαλικά) και χειροδίκησε σε βάρος της. Ο άνδρας ζήτησε και πήρε αναβολή και ορίστηκε νέα τακτική δικάσιμος. Η σύζυγος η οποία είναι κόρη ιερέα σε χωριό της Αχαϊας και μητέρα ενός παιδιού, προχώρησε σε αυτή την καταγγελία μην αντέχοντας τη λεκτική και σωματική βία που υφίσταται από τον σύζυγό της, ο οποίος μάλιστα έφτασε στο σημείο να γίνει ο βιαστής της!

Ο ίδιος δε, παραδέχεται πως βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου, «δικαιολογώντας» την συμπεριφορά του με το πρόσχημα ότι εκείνη έχει εξωσυζυγική σχέση, κάτι που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά. Εν τέλει ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς του Α.Τ. Κάτω Αχαϊας.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την εξέλιξη αυτή, καθώς όπως λένε γείτονες του ζευγαριού, δεν είχαν δώσει δικαιώματα, ενώ ιδιαιτέρως η οικογένεια της κοπέλας και ο ιερέας πατέρας της, χαίρουν εκτίμησης και σεβασμού στο χωριό αλλά και την ευρύτερη περιοχή.