ΠΑΤΡΑ: Καταγγελίες για πάρτυ… τύπου Θεσσαλονίκης! Πως τις εκμεταλλεύτηκαν

Η υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας που κατέθεσε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη είναι μόνο η αρχή του νήματος σε ένα κουβάρι που ξετυλίγεται σιγά-σιγά. Η ίδια μάλιστα έδωσε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο δείχνοντας το πρόσωπό της και εξηγώντας τι στης συνέβη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με κάθε λεπτομέρεια που είναι σε θέση να θυμηθεί.

Τώρα, νέες καταγγελίες για βιασμό, με τους ίδιους εμπλεκόμενους, έρχονται στο φως. Την Τετάρτη μίλησε στην εκπομπή Suoer Κατερίνα ο ακτιβιστής Μάριος Μπίκος. Όπως εξήγησε ο ίδιος υπάρχουν πολλές κοπέλες, σε Πάτρα και Κρήτη που έχουν παρευρεθεί σε τέτοιου είδους πάρτι κι έχουν δηλώσει παρενόχληση και περίεργες προτάσεις από άτομα. Ανθρώπους που έχουν σχέση με τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Κάποια άτομα από Θεσσαλονίκη εμπλέκονται. Αυτές οι κοπέλες δεν έχουν πάει στην Αστυνομία να το καταγγείλουν. Τους πρότεινα μάλιστα να πάμε μαζί, να τις βοηθήσω οικονομικά με δικηγόρους για να τις στηρίξουμε».

Όπως ξεκαθάρισε: «Πρόκειται για κοπέλες που δεν είναι συνοδοί, δεν είναι επί πληρωμή. Είχαν πάει σε πάρτι και τις εκμεταλλεύτηκαν. Έμπλεξαν σε ένα δίκτυο χωρίς να το θέλουν. Θέλουμε να τις παροτρύνουν να καταθέσουν για να προστατευτούν κι άλλες κοπέλες».