ΠΑΤΡΑ: Ιδού ο αντίπαλος του Πελετίδη στις δημοτικές εκλογές! Κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ! 

Ο δρόμος έχει ανοίξει για τις υποψηφιότητες στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και του δήμου Πατρέων.

Σύμφωνα με πολιτικούς ρεπόρτερ το κομβικό σημείο που θα κρίνει τα πάντα σε ότι αφορά τον δημαρχιακό θώκο της Πάτρας και το αν ο νυν δήμαρχος Κώστας Πελετίδης επανεκλεγεί, έχει να κάνει με την συσπείρωση του κεντροαριστερού χώρου.

Το αν δηλαδή ο κεντροαριστερός χώρος κατέβει στις δημοτικές εκλογές ενωμένος, με έναν υποψήφιο που θα έχει την δυναμική για να αντιπαρατεθεί στον Κώστα Πελετίδη (θα είναι εκ νέου υποψήφιος) ο οποίος παραμένει με ένα ηχηρό λαϊκό έρεισμα, αν και μειωμένο σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη.

Πάνω σε αυτό, λέγεται ότι ο ιδανικός υποψήφιος που έχει βρεθεί είναι ο νυν πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, Βασίλης Αϊβαλής. 

Πολιτικά στελέχη της κεντροαριστεράς, εκπρόσωποι φορέων και αρκετοί ακόμα που κρίνουν ότι η νυν δημοτική αρχή δεν πρέπει επ’ ουδενί να επανεκλεγεί, έχουν ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις με το πρόσωπο του, προκειμένου να τον πείσουν να κατέβει υποψήφιος για τη δημαρχεία.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος έχει πει το «ναι», με μία όμως απαραίτητη προϋπόθεση: Την συσπείρωση όλων των φορέων και ειδικότερα του κεντροαριστερού χώρου. Ωστόσο, επισήμως ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του.