ΠΑΤΡΑ: Εννέα μέλη της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ γυρίζουν την πλάτη στον Γιώργο Παπανδρέου

Εννέα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα με δήλωσή τους στηρίζουν την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος.

Σε ανακοίνωση που υπογράφουν αναφέρονται τα εξής:

Patates

“Ως μέλη της Ν.Ε Κινήματος Αλλαγής Αχαΐας και έχοντας πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας των επικείμενων διαδικασιών, οι οποίες αφορούν την ανάδειξη του Αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής, θεωρούμε χρέος μας να απευθύνουμε κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες της Αχαίας, προκειμένου μαζικά να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους την προσπάθεια αναγέννησης του χώρου μας ώστε να αποκτήσει και πάλι τον κυρίαρχο ρόλο στην πολιτική σκηνή.

Στην προσπάθεια αυτή, η πολιτική συγκυρία επιβάλλει έναν ξεκάθαρο πολιτικό λόγο, με σύγχρονη οργανωτική συγκρότηση και ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες και πρακτικές.

Μια επιλογή προοδευτική, ενωτική, μια επιλογή προοπτικής, που πιστεύουμε ότι θα δικαιώσει όλους όσους αφουγκράζονται την ανάγκη επανασύνδεσης με τα πλατιά κοινωνικά στρώματα και την νεότερη γενιά.

Η στήριξή μας στον Νίκο Ανδρουλάκη είναι μια επιλογή που απαντά στα παραπάνω.

Μια επιλογή που απορρέει από την ενωτική και συνετή στάση του, εχέγγυο για την ενότητα του χώρου την επόμενη μέρα, και συνάμα αποτελεί ένα σαφές μήνυμα ανανέωσης την οποία ζητάει διακαώς η βάση του Κινήματος.”

Τα μέλη της Ν.Ε Κινήματος Αλλαγής Αχαΐας

Χαραζίδης Γαβρίλης (αν. Γραμματέας)

Δημακόπουλος Δημήτρης

Καράπαππα Ιωάννα

Καρβουνιάρης Γιώργος

Λάζαρης Ιωάννης

Μαντάς Ιωάννης

Οικονόμου Χρήστος

Τσιώτσης Βαγγέλης

Χριστόπουλος Κωνσταντίνος